Webinar

Gratis online webinar!

Vraag je je regelmatig af waar het geld blijft? Zitten jij en je partner niet op één lijn wanneer het over geld gaat? Schaam je je weleens, omdat je écht niet slecht verdient, maar het geld wel iedere maand op is?

We hebben allemaal meerdere keren per dag met geld te maken. Bij de kassa, het kiezen van de vakantie of wanneer je kind vraagt om geld voor de bioscoop. 

Heb je het gevoel dat het anders kan? Beter kan!

Direct Aanmelden

Zolang je hetzelfde blijft doen, verandert er niks

Herken je dit?

Het geld vliegt er met dezelfde vaart uit als dat het erin komt. Je hebt al van alles geprobeerd! Afspraken maken, overzicht invullen, ruzie maken, in stilte mopperen. Het helpt allemaal niks! Het lijkt wel alsof de één van Venus komt en de ander van Mars (mag je zelf kiezen wie van welke planeet :)) Wanneer het over geld gaat, begrijpen jullie elkaar vaak niet!

Of misschien hebben jullie geen ruzie, maar snappen jullie gewoon niet waar het geld blijft. Er komt genoeg binnen, maar een maand later is het allemaal weer op. Er blijft niks over om te sparen voor een veilige buffer. Maar ook niet voor die mooie reis, de studie van de kinderen, nieuwe auto of zonnepanelen.

En verdienen jullie nou zo weinig? Absoluut niet!!

Dat maakt het juist zo irritant en frustrerend. Waarom lukt het de buren en je schoonzus en zwager wel? Wat doen die waardoor het wel lukt? Jij wil dat ook!

Nou kan ik je vertellen dat het bij zes op de tien huishoudens financieel niet lekker gaat. Maar daar schiet je natuurlijk niks mee op. Je kan beter op zoek naar de manier waarop het voor jullie wel gaat werken!

In dit webinar "maandelijks geld overhouden" vertel ik je wat werkt. Ik leg uit wat het zo moeilijk maakt om geld over te houden, bespreek valkuilen en geef heel veel tips. Maar vooral inspireer ik je en zet je aan, zodat ook jij maandelijks geld gaat overhouden voor je (droom)doelen.

Wanneer kijk je dit webinar?

  • Als je klaar bent met hoe het financieel gaat... maar hoe dan wel?
  • Als er nooit geld is voor duurdere uitgaven en je je serieus afvraagt hoe anderen dat doen.
  • Als je een droom hebt, maar het niet lukt om hiervoor te sparen.
  • Als je wat wilt doen aan jullie geruzie om en over geld.
  • Of misschien maak je geen ruzie, maar bijt je je tong af om de lieve vrede te bewaren.
  • Als geld een hoofdrol speelt! Je staat ermee op en gaat ermee naar bed en soms lig je er zelfs mee in bed, want het piekeren stopt ’s nachts niet.
  • Je je stinkende best doet, maar in plaats van aan het roer te staan van je financiën, dobber je stuurloos rond.

Maar je kijkt dit webinar ook..

  • Als er wél genoeg geld overblijft, maar je het gevoel hebt dat er ongemerkt toch een heleboel geld door je vingers glipt.
Ik geef je inzichten en spelregels waardoor het wel lukt.

GRATIS!

Wil je weten wat mensen die sparen anders doen? En wil jij leren hoe ze dat doen, waardoor er maandelijks geld overblijft?

Ben je toe aan de zekerheid en veiligheid van een financiële buffer in plaats van duimen draaien en hopen dat er niks gebeurt?

Wil je samen kunnen praten en reële plannen maken voor de toekomst?

Ben je toe aan rust?

Waar wacht je dan nog op!?

Er is plek voor maximaal 25 mensen!

Reserveer vandaag nog je plek om erbij te zijn.

Direct aanmelden

Recensie

Ik heb de coaching met Caroline ervaren als persoonlijk, herkenbaar en effectief. Ze neemt veel tijd om de persoonlijke situatie te leren kennen en zich daaraan aan te passen. Mijn partner en ik zijn heel verschillend als het om geld gaat en Caroline heeft ieders behoeftes/perspectieven serieus genomen. Ook paste ze het coachingsformat op ons aan, zo hadden we een aantal online sessies, mochten we de rekening in termijnen afbetalen en mochten we buiten de sessies op elk moment om advies vragen. De insteek is eenvoudig: "het geld is er, maar de manier van uitgeven moet anders". Dat is natuurlijk nog even wennen en gaat niet snel. Maar Caroline heeft ons vanaf het begin vertrouwen en perspectief gegeven waar we de afgelopen jaren erg naar op zoek waren. En eindelijk is er geld ook voor onze droom en dat moedigt aan! Mijn partner en ik kunnen nu veel makkelijker over geld praten. Dankjewel Caroline!

Foto Karen en Jeroen Bos, Particulier - Uitkomen met je inkomen     - Anna Winter

Logo Fit At Home
Logo VariantZorg
Logo Omroep Wetering
Logo Nibud
Logo RTW FM
Logo Ad.nl
Logo Eteck

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288