In 60 dagen Samen grip op jullie geld!

In 60 dagen samen grip op jullie geld!

Wil je van financiële stress naar financieel ontspannen?

Geen ingewikkelde gesprekken meer, maar een mooie stabiele toekomst met genoeg geld NU maar ook voor jullie dromen!

Doodmoe word je van de discussies en het gedoe over geld. Je merkt dat jullie het onderwerp geld proberen te vermijden, maar dat lukt vaker niet dan wel. Onderhuids is het altijd aanwezig. Het sijpelt door in de opvoeding van de kinderen, het plannen van een avondje met vrienden en zoiets leuks als het uitzoeken van de vakantie. 

Wat het zo ingewikkeld en pijnlijk maakt, is dat jullie allebei een goed salaris hebben. Slim zijn. En toch zijn er financiële zorgen en problemen. Vrienden en buren waar je jezelf mee vergelijkt, doen veel meer. Hoe dan? Ze verdienen echt niet meer.

Iedere maand de eindjes aan elkaar knopen, je bent er klaar mee. Maar als je heel eerlijk bent, realiseer je je dat jullie eigenlijk altijd op het randje hebben geleefd. Vóór de kinderen kwamen, ging het geld ook op. Toen de oudste geboren werd, ging je minder werken, maar er kwamen wel meer kosten. Een salarisverhoging, een promotie… Super, maar waar bleef de extra financiële ruimte? 

Je bent moe. Het is zo niet leuk meer. Maar…..

Zolang je hetzelfde blijft doen, verandert er niks

Stel je eens voor dat de discussies over geld stoppen! Dat jullie altijd precies weten hoeveel geld er deze maand nog is om uit te geven. Dat jullie automatisch sparen voor die mooie reis met het gezin, de nieuwe keuken, de studie van de kinderen. 

En dat, terwijl jullie nog steeds een heerlijk leven hebben. Zoiets als je vrienden en je buren nu :).

Hoe fijn zou het zijn om in harmonie over geld te praten? Niet meer aanmodderen. Niet meer automatisch nee moeten zeggen tegen de kinderen. Een broek en een jasje voor jezelf bestellen zonder je schuldig te voelen. Samen weer gelukkig zijn en ontspannen. Net als vroeger, maar dan met jullie kinderen.


Samen grip op jullie geld in 60 dagen!

Voel je aan alles dat dít is wat je wilt en wat jullie nodig hebben? Twijfel dan niet langer! Weet dat ik jullie kan helpen. Ik leer jullie in 60 dagen hoe je samen grip op jullie geld krijgt en houdt.

Ik neem jullie stap voor stap mee door het proces en garandeer een financiële transformatie. Zowel praktisch als mentaal!

CONTACT

Er komt eindelijk rust!

Als financieel coach ken ik de praktische trucs, de regels en de wetten. We vereenvoudigen jullie financiën op een manier die bij jullie past. Praktisch en structureel zodat het nog maar weinig tijd kost. Er is alle ruimte voor eventuele emoties die er zijn! Ik heb een helikopterview en ben positief kritisch, maar er moet niks. Het is jullie leven. We maken een persoonlijk financieel plan dat rekening houdt met jullie wensen. Nu én in de toekomst!

Daarmee zijn de discussies over geld over. Jullie weten altijd precies wat je deze maand nog kunt besteden – ruim genoeg! En die mooie reis met het gezin, de nieuwe keuken of de studie van de kinderen: die komt er.

Na afloop van het 60 dagen-traject blijken jullie je veel meer te kunnen veroorloven dan je gedacht had. Uit eten met vrienden? Geen punt. Buurtfeestje? Jullie dragen gewoon bij, zonder buikpijn. Het jubileumcadeau voor je collega of de schoolexcursie voor je jongste? Dat haal je gewoon uit het daarvoor bestemde potje, geen probleem!

Voor het eerst in jullie leven houden jullie geld over. Niet één keer, toevallig, maar structureel elke maand. Dat scheelt zó veel… In jullie gesprekken, in je nachtrust, in de sfeer in huis. Het is weer gezellig thuis! Eindelijk zijn jullie het gelukkige, ontspannen gezin dat je altijd hebt proberen te zijn.

Het 60 dagen traject Samen grip op jullie geld is een investering in jullie toekomst.

Gun jezelf en elkaar te investeren in financiële groei. Er is directe winst!! Jullie verdienen mij, net als de tientallen stellen die jullie zijn voorgegaan, binnen drie tot maximaal vier maanden terug. En als je eenmaal weet hoe het werkt, heb je daar de rest van je leven wat aan.

Een mooie bonus! Jullie laten de kinderen zien hoe je goed met geld omgaat. Kinderen kijken alles af van hun ouders en krijgen, na jullie 60 dagen traject, het goede voorbeeld! Alle geld vragen over de fase waar jullie kinderen inzitten of naartoe groeien, nemen we uiteraard mee.

Wat ben ik blij dat ik jou ben tegengekomen. Waar we geen weg meer zagen heb jij geholpen door, inzichten te geven in ons financiële plaatje, binnen 3 maanden. Een duidelijk overzicht waarin we nu precies weten waar ons geld naar toe gaat en wat we overhouden en we zijn zelfs al flink aan het sparen!! De spanningen die er jaren hebben geheerst rondom geld zijn verdwenen en er is nu rust rondom geld. Wat heerlijk binnen ons jonge gezin. Heel erg bedankt voor al je tips en adviezen!

- Milou

Bekijk ook!

Kijk vooral ook bij de andere reviews.

Heb je nog vragen? Misschien staat het antwoord bij veelgestelde vragen. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook. Dan bel ik je terug.

Omdat ik me realiseer dat het best spannend is, kom ik altijd eerst gratis en vrijblijvend langs. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

CONTACT

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

Logo Nibud
Logo VariantZorg
Logo RTW FM
Logo Fit At Home
Logo Omroep Wetering
Logo Ad.nl
Logo Eteck

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288