Missie en kernwaarden

Missie en kernwaarden

Het is mijn missie om gezinnen te leren hun inkomsten en uitgaven in balans te brengen en te houden waardoor ze rust, vrijheid en vertrouwen in de toekomst krijgen. 

De waarden die mij daarbij inspireren zijn:

Gelijkwaardigheid
Iedereen is gelijk in zijn of haar waarden en dat betekent dat ik met iedereen op een vergelijkbare manier omga. Gelijkwaardigheid impliceert jezelf zijn, elkaar serieus nemen en respecteren.
Het gelijkwaardig zijn, uit zich ook door het feit dat je mij betaalt. Je hoeft je niet bezwaard, minder of schuldig te voelen. Je staat niet bij mij in het krijt.

Doelgericht
Ik werk altijd naar een doel toe. In mijn geval is dat een meer dan tevreden klant. Ik wil de verwachting overtreffen.
Aan het begin van het traject stellen we één of meerdere doelen vast. Wanneer het doel duidelijk is, vinden we samen jullie manier om dat doel te bereiken. Aan de hand van het doel weten en meten we of de acties jullie naar je doel leiden.

Betrouwbaar
Financiële begeleiding vraagt totale openheid van jullie als klant. Er mag daarom van mij verwacht worden dat ik eerlijk ben, dat ik mij aan afspraken houd en dat jullie gegevens en onze gesprekken vertrouwelijk zijn. Eerlijkheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn voor mij sterk verbonden met betrouwbaar zijn.Logo Ad.nl
Logo RTW FM
Logo Fit At Home
Logo Nibud
Logo VariantZorg
Logo Omroep Wetering
Logo Eteck

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288