Blog

Blog

Van elke maand in de min naar een volle bankrekening en meer rust

Anne schakelde via VariantZorg financieel coach Caroline in. Van salaris naar salaris leven, of zelfs halverwege de maand al in de min staan. Het is helaas voor velen geen onbekende ervaring. Zeker in deze tijd waarin werkelijk álles duurder wordt. Varianter Anne Kramer uit Capelle aan den IJssel was het zat. Ze schakelde via VariantZorg de hulp in van financieel coach Caroline uit Waddinxveen. ‘Dit traject zorgde voor meer overzicht en daardoor meer rust in mijn hoofd. En belangrijk - een volle bankrekening. Ik gun dat andere Varianters natuurlijk ook.’
 • Financieel coach Caroline
 • 06-03-2023

Ben ik nou zo stom dat ik als volwassene niet uitkom met mijn geld?

Van de week ontving ik een review waarbij er, tijdens het lezen, een traan over mijn wang rolde. Zo mooi! Zo ontroerend! “Het is de waarheid, zo uit het hart” schreef ze er nog bij. Toen ik begon als financieel coach, had ik nooit verwacht dat ik reviews zou krijgen en al helemaal niet zo regelmatig. Iedere review maakt me super blij en laat zien dat het werk dat ik doe waardevol is! Deze review is echter met zoveel gevoel geschreven … ik ben zo dankbaar dat ik naast deze mooie vrouw mocht lopen tijdens haar proces. Hopelijk inspireert dit jou. Laat het je zien dat er hoop is. Dat het anders mag. Dat het beter kan!!
 • Financieel coach Caroline
 • 22-02-2023

Budgetcoach of financieel coach

Is er een verschil tussen een budgetcoach en een financieel coach? Ik vind van wel. Ik ben begonnen als budgetcoach, maar noem mezelf inmiddels financieel coach. De verandering van de bedrijfsnaam, van Budgetcoach Waddinxveen naar Uitkomen met je Inkomen, hangt hiermee samen. Want hoe kan je een financieel coach zijn, als je bedrijf het woord budgetcoach bevat :)?
 • Financieel coach Caroline
 • 08-02-2023

Gezond en prijsbewust eten

De prijzen in de supermarkten stijgen nog steeds. Boodschappen zijn daarmee een stuk duurder geworden dan vorig jaar. Maar de gemiddelde Nederlander gooit jaarlijks 9% van zijn of haar voedsel ongebruikt weg. Dat komt neer op 34 kilo per persoon. Dat kan anders. Hoe kun je gezond en prijsbewust blijven eten? En tegelijkertijd verspilling voorkomen?
 • Financieel coach Caroline
 • 28-11-2022

De inkomensafhankelijke combinatiekorting (IACK) gaat het jou geld kosten?

Er zijn plannen om de inkomensafhankelijke combinatiekorting (IACK) per 1 januari 2025 af te schaffen. Hiervoor in de plaats komt dan gratis of goedkopere kinderopvang. Voor alle kinderen geboren vóór 1 januari 2025, hou je echter wél recht op IACK. Dit kan oplopen tot een belastingvoordeel van netto zo’n € 30.000,-, verspreid over 12 jaar. Heel veel geld dus!!
 • Financieel coach Caroline
 • 14-11-2022

Een droom die uitkomt

Ik schrijf als budgetcoach vaak over keuzes maken. Over geld maar één keer kunnen uitgeven. Mijn dochter is natuurlijk met dat "sausje" overgoten en ik heb haar daarom gevraagd daar iets over te schrijven. Naomi maakt als 22, inmiddels 23, jarige haar droomreis. Niet op kosten van papa en mama, maar volledig op eigen "financiële" kracht. Ik hoop dat dit blog je inspireert. Dat het iets in je wakker maakt, waardoor je beseft dat je meer invloed hebt op je toekomst dan je denkt.... door de keuzes die je maakt!
 • Financieel coach Caroline
 • 10-10-2022
Logo Fit At Home
Logo Eteck
Logo RTW FM
Logo Omroep Wetering
Logo Ad.nl
Logo Nibud
Logo VariantZorg

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288