Blog

Blog

Gezond en prijsbewust eten

De prijzen in de supermarkten stijgen nog steeds. Boodschappen zijn daarmee een stuk duurder geworden dan vorig jaar. Maar de gemiddelde Nederlander gooit jaarlijks 9% van zijn of haar voedsel ongebruikt weg. Dat komt neer op 34 kilo per persoon. Dat kan anders. Hoe kun je gezond en prijsbewust blijven eten? En tegelijkertijd verspilling voorkomen?
 • Budgetcoach Caroline
 • 28-11-2022

De inkomensafhankelijke combinatiekorting (IACK) gaat het jou geld kosten?

Er zijn plannen om de inkomensafhankelijke combinatiekorting (IACK) per 1 januari 2025 af te schaffen. Hiervoor in de plaats komt dan gratis of goedkopere kinderopvang. Voor alle kinderen geboren vóór 1 januari 2025, hou je echter wél recht op IACK. Dit kan oplopen tot een belastingvoordeel van netto zo’n € 30.000,-, verspreid over 12 jaar. Heel veel geld dus!!
 • Budgetcoach Caroline
 • 14-11-2022

Een droom die uitkomt

Ik schrijf als budgetcoach vaak over keuzes maken. Over geld maar één keer kunnen uitgeven. Mijn dochter is natuurlijk met dat "sausje" overgoten en ik heb haar daarom gevraagd daar iets over te schrijven. Naomi maakt als 22, inmiddels 23, jarige haar droomreis. Niet op kosten van papa en mama, maar volledig op eigen "financiële" kracht. Ik hoop dat dit blog je inspireert. Dat het iets in je wakker maakt, waardoor je beseft dat je meer invloed hebt op je toekomst dan je denkt.... door de keuzes die je maakt!
 • Budgetcoach Caroline
 • 10-10-2022

Wat is de overeenkomst tussen fietsen in de bergen en schulden aflossen?

Er waren eens een moeder en een dochter… In dit geval de echte moeder en niet de boze stiefmoeder :). De dochter gaat haar droom laten uitkomen. Ze vertrekt 8 juni voor 8 maanden naar Australië. Vier maanden backpacken en vier maanden stage in Sydney. Super leuk!!
 • Budgetcoach Caroline
 • 01-07-2022

Bullshit, iedereen kan sparen!

Er zijn van die blogs, waarvan je denkt “JA, die wil ik op mijn website hebben staan!” Dit blog is er daar één van. Ik heb namelijk regelmatig klanten met ADD of ADHD en voor hen, maar ook voor hun partner, is dit blog super interessant. Ik ken de schrijver, Jasper Buitenhuis, al wat langer. Jasper is ADD/ADHD coach en ervaringsdeskundige en ik heb veel van hem geleerd over de uitdagingen en mooie kanten van een ADD/ADHD brein. Je leest hier het begin van zijn blog!
 • Budgetcoach Caroline
 • 16-06-2022

Budgetcoach redt ook relaties

Krantenkoppen wijzen er dagelijks op. Hoge inflatiecijfers maken het leven duurder. En dan zijn sommigen nog niet eens bekomen van de klap die de coronacrisis uitdeelde. Grip houden op geld is iets dat momenteel iedereen aangaat, vertelt budgetcoach Caroline Hertog.
 • Budgetcoach Caroline
 • 19-04-2022
Logo Omroep Wetering
Logo RTW FM
Logo Fit At Home
Logo Ad.nl
Logo Nibud
Logo Eteck
Logo VariantZorg

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885