Van piekeren en gedoe,
naar maandelijks geld overhouden?
Ik help je graag!

CONTACT
Verdien je boven modaal,
maar hou je niks over?
Ik help je graag!

CONTACT
Tijd om het
roer in handen te nemen?
Ik help je graag!

CONTACT

Geen geldzorgen meer - eindelijk grip op je geld!

Je hebt een goede baan met een bovengemiddeld inkomen. Het zou genoeg moeten zijn om het huis gezellig te maken én de kosten van je leven, met of zonder kinderen, te betalen én nog eens iets extra’s te doen ook. Je hebt leuke vrienden en gaat één of twee keer per jaar lekker op vakantie. Aan de buitenkant ziet je leven er prima uit. Maar zo is het niet helemaal.

Herken je dit?

 • Je hebt steeds vaker onenigheid over geld.
 • De rekeningen - de boodschappen - de kinderen - het geld stroomt eruit en gaat iedere maand zo goed als op. Je wordt er gek van, waar blijft het toch?
 • Nee moeten zeggen als de kinderen om iets vragen wat geld kost vind je echt lastig. Het maakt je verdrietig! Vaak koop je het dus toch, ze moeten toch gewoon mee kunnen doen? Maar aan het eind van de maand ben jij aan het puzzelen om rond te komen.
 • Lijstjes maken - tips op internet zoeken - samen afspraken maken over geld… Je hebt het allemaal gedaan en het helpt niet. De maand blijft langer dan je inkomen.
 • Samen over de financiën praten eindigt in verwijten en ruzie, want jouw oplossing is zijn oplossing niet en andersom. Jullie begrijpen elkaar soms gewoon niet.
 • Je bent single; natuurlijk moet je alleen opdraaien voor de hypotheek en energiekosten, maar er zou meer dan genoeg geld moeten overblijven om ook JA te kunnen zeggen tegen dingen die je écht blij maken. Een rondreis door Zuid Afrika bijvoorbeeld. Maar dat is niet zo! Je wordt er gek van, maar ook verdrietig en moedeloos. 

Download-gratis-ebook.jpgAf en toe doe je alsof er niks aan de hand is. Dan pak je toch dat terrasje, koop je toch dat mooie cadeau en bestel je toch die schoenen. Maarja, die komt twee keer zo hard bij je terug, want dan staat er aan het eind van de maand nóg minder op de rekening…

Laatst had je een maand, dat was écht een ramp. Je moest kiezen tussen twee rekeningen niet betalen of je ouders vragen om boodschappengeld.


En dan die extra uitgaven
 • Net als je denkt het eind van de maand prima te gaan halen, komt er een uitnodiging voor een jubileumfeestje van een van je vrienden. Je beste outfit kan nog wel, maar zonder cadeautje kun je écht niet verschijnen.
 • De aankondiging van het schoolkamp van de jongste zit in je inbox. Er moeten toch weer allerlei extra’s betaald en aangeschaft worden. 

En weer zie je de bodem van je portemonnee. En weer hebben jullie er woorden over…

Gratis Masterclass
Continue geldzorgen

Nu de kinderen steeds ouder worden, maak je je extra zorgen. Geld opzij zetten voor een vervolgopleiding is nog steeds niet gelukt. Hoe moet dat straks? Hoe gaan jullie het voor elkaar krijgen om ooit geld over te houden? 

Je bent zo bang dat af en toe slecht slapen overgaat in slapeloze nachten. Dat de geldproblemen jullie steeds verder uit elkaar gaan drijven door korte lontjes. Hoe moet het als er echt (grote) schulden zijn? Straks lopen de schulden zo op dat anderen in jullie omgeving het gaan zien. Of stel je voor dat de kinderen er met anderen over gaan praten. Je moet er niet aan denken!

Je had het je heel anders voorgesteld. Het moet anders! Maar HOE?Zoveel mensen, zoveel manieren. Samen vinden we jouw manier!

Een kleine maand geleden zijn wij begonnen met Caroline aan ons budget traject. Na aardig wat wikken en wegen of het allemaal wel echt zou werken voor ons, hebben we er toch voor gekozen om contact op te nemen met Caroline. Het traject gaat boven verwachting GOED!Beide hebben we al zoveel nieuwe/besparende inzichten gekregen dat we niet meer iedere maand een paar dagen of zelfs een week aan geld te kort komen. Wat een heel stuk minder stress betekent!! Caroline heel erg bedankt en ik kijk uit naar onze volgende afspraken en naar de rest van ons traject!

- Wesley Cooijman

Werk met mij!

Wil jij ook een financieel ontspannen leven voor jouw gezin? Ontdek wat ik voor jullie kan betekenen!

Lees hier meer

1

Recensies!

Bijna honderd andere stellen zijn jullie voorgegaan. Nieuwsgierig wat anderen zeggen?

Google reviews

2

GRATIS masterclass

Er is zo ontzettend veel te vertellen en te weten over geld. Volg de masterclass van Uitkomen met je inkomen voor 3 tips om direct geld over te houden.

GRATIS masterclass

3

Logo Eteck
Logo RTW FM
Logo Omroep Wetering
Logo Ad.nl
Logo VariantZorg
Logo Fit At Home
Logo Nibud

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP

Jouw financieel coach - Uitkomen met je Inkomen

Geldzorgen en financiële stress hebben invloed op hoe je je voelt. Wanneer geld sneller wordt uitgegeven dan verdient, ontstaat er spanning. Bij jou, bij je partner en misschien ook onderling. Financiële zorgen laten je niet los. Je kan ze niet even uitzetten en ze lossen niet vanzelf op.
Wat het ingewikkeld maakt is dat geld veel meer is dan een ruilmiddel. Je persoonlijkheid, overtuigingen en gewoonten hebben invloed op hoe je met geld omgaat. Jouw oplossing is niet de oplossing van de ander. Vroeg of laat ontstaan hierdoor strubbelingen, ingewikkelde gesprekken en gedoe.
Denk niet langer dat dit er allemaal bij hoort! Het kan echt anders en ik leer jullie hoe!!

Veelgestelde vragen

Een hele terechte vraag "wat kost een financieel coach / budgetcoach?"

Ik snap dat je goed wilt afwegen of je mij als financieel coach inschakelt. Ik "kost" tenslotte geld en laat dat nou net zijn wat je tekort komt. Dus wat kan ik, dat je zelf niet kan? En is dat het geld waard?

Laat ik beginnen met te zeggen dat een traject geen geld "kost". 

Een financieel traject is een investering!

Een investering in geen gedoe of zorgen meer hebben over geld!
Een investering in het vinden van Jouw manier om de regie te hebben en te houden over je geld.
Een investering in een fijne buffer om tegenslagen op te vangen én voldoende geld hebben voor je dromen. 

De investering in een traject is €1.995,-.
(Betalen in termijnen is mogelijk en gaat in overleg, aangepast aan jouw financieel plan)

Je hoeft niet de loterij te winnen, dat maakt het alleen maar ingewikkelder.

Het is namelijk makkelijker om met weinig geld om te gaan dan met veel geld. Juist met veel geld heb je een plan nodig. Wanneer je genoeg verdient, is het niet je inkomen dat je rijk maakt, maar de manier waarop je ermee omgaat.

Pak daarom de regie over je geld! En daarmee ook over je relatie, je gezondheid en je geluk.

80% van mijn klanten verdient de investering in 4 maanden terug. Vervolgens heb je er de rest van je leven wat aan. Zowel in mentale rust als in een financieel ontspannen leven.

Een financieel traject is een investering in je toekomst!

Overweeg je te investeren in je financiële toekomst?

NEEM CONTACT OP

 

Ik ben er speciaal voor mensen met een midden en hoog salaris!

Als je boven modaal verdient, val je in Nederland tussen de wal en het schip.

Je herkent je niet in het beeld dat er heerst rondom geldzorgen en schulden. Je hoeft niet ieder dubbeltje om te draaien. Je bent hoger opgeleid, hebt een verantwoordelijke baan en schaamt je omdat het thuis niet lukt om financieel 'gewoon' rond te komen of maandelijks te sparen.

De gemeente om hulp vragen, voelt niet goed. Je hebt geen grote schulden. Je bent alleen het overzicht kwijt. Je weet dat je het zelf kan oplossen. Je weet alleen niet hoe. Je weet niet waar je moet beginnen. Je snapt gewoon niet waarom het niet lukt. 

Ik ben er speciaal voor jou!

Mijn man en ik hebben ook een bovenmodaal inkomen. Ik begrijp dat je hard werkt en een mooie auto rijdt. Of als jullie samen zijn je allebei een auto nodig hebt. Ik snap dat je één of twee keer op vakantie gaat. Ik weet dat geld niet het probleem is, maar dat "het" wel opgelost moet worden. Niet door op te leggen wat je moet doen, maar door samen met jou of jullie, jouw of jullie manier te vinden. En die is er!

Financiële zorgen laten je niet los. Ze sijpelen door in alles dat je doet. Ook in je relatie. En dat is echt niet nodig!

Herken je je in bovenstaande? Lees dan verder In 60 dagen samen grip op jullie geld!

Maar je kan natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact opnemen!

Aanmelden voor mijn GRATIS online masterclass “Master je Financiën”

Ik ben financieel coach :) en veel minder budgetcoach. Vandaar dat ik het niet over een budgetcoach traject heb, maar over een financieel coachingstraject.

Een traject bestaat over het algemeen uit zes afspraken van 1,5 tot 2 uur. Als online je voorkeur heeft, kunnen een aantal afspraken online plaatsvinden.

Soms bestaat een traject uit vijf afspraken, soms uit zeven. Voor mij telt het eindresultaat!

We zijn klaar als jij financieel overzicht en inzicht hebt. Als je al lekker aan het sparen bent en weet hoe geld werkt en hoe jij daar grip op hebt en houdt.

Maar ook is je financiële plan klaar. Tot op detail niveau! Vaste lasten, sparen, reserveren... alles! Je weet hoe je dat in de toekomst zelf kan aanpassen wanneer omstandigheden veranderen. Daarnaast, voordat het traject stopt, is alles automatisch ingeregeld op je bankrekeningen.

Oftewel, je bent pas van mij af als je je financieel zorgeloos en ontspannen voelt.

Meer vragen? Kijk bij veelgestelde vragen.

Je kan natuurlijk ook contact opnemen voor een GRATIS vrijblijvend gesprek.

NEEM CONTACT OP

 

Schuldeisers kunnen je schuld uitbesteden aan een deurwaarder. En de deurwaarder kan, met toestemming van de rechter, beslag laten leggen op (een deel) van je inkomen.

Het deel van je inkomen dat je mag houden, heet de beslagvrije voet. De beslagvrije voet mag je houden om je vaste lasten en levensonderhoud te betalen.

 • De hoogte van de beslagvrije voet is wettelijk vastgelegd en bestaat uit: Minimaal 90% van de Bijstandsnorm inclusief vakantiegeld. Deze norm is afhankelijk van de gezinssamenstelling.
 • Verhoging in verband met hoge woonlasten
 • Verhoging in verband met premie ziektekostenverzekering
 • Eventueel kindgebonden budget

Om de beslagvrije voet goed te kunnen berekenen heeft de deurwaarder informatie nodig. Wanneer je deze informatie niet geeft, zal de deurwaarder uitgaan van alleen de bijstandsnorm en doe je jezelf tekort en maak je het jezelf onnodig extra zwaar.

Budgetcoach Waddinxveen helpt. Samen zorgen we dat je administratie op orde komt en alle gegevens beschikbaar zijn en naar de deurwaarder gaan. Hiermee verzeker je jezelf van een juiste beslagvrije voet. De beslagvrije voet kan bij een lopend loonbeslag gecorrigeerd worden wanneer de deurwaarder de juiste informatie ontvangt.

De deurwaarder kan in principe geen beslag leggen op toeslagen. Hier zijn echter de volgende uitzonderingen op:

 • De zorgverzekeraar kan beslag leggen op de zorgtoeslag wanneer er achterstand is in de betaling van de basisverzekering.
 • De verhuurder kan beslag leggen op de huurtoeslag wanneer er huurschuld is.
 • De kinderopvangorganisatie kan beslag leggen wanneer er een achterstand is in de betaling van de kinderopvang.
 • De belastingdienst mag beslag leggen op alle toeslagen wanneer er een belastingschuld is.

Wanneer er beslag is gelegd op je toeslagen zal je de deurwaarder moeten informeren zodat deze bij de beslagvrije voet hier rekening mee kan houden.

Het is belangrijk om contact te hebben en houden met eventuele schuldeisers, incassobureaus en deurwaarders. Door contact te hebben en je situatie met hen te bespreken kan je extra incassokosten en loonbeslag kosten voorkomen. Budgetcoach Waddinxveen helpt je om je administratie op orde te hebben waardoor je inzicht hebt in je betalingsverplichtingen. Door alles op een rijtje te hebben, bel je makkelijker en maak je makkelijker en betere afspraken met je schuldeisers. Indien gewenst help ik je met dit contact door samen te bellen. Uiteraard gaan we ook kijken hoe je nieuwe schulden kunt voorkomen en je huidige schulden kunt gaan aflossen. Wanneer blijkt dat je problematische schulden hebt (redelijkerwijs niet af te lossen in 3 jaar), zal ik je doorverwijzen naar de schuldhulpverlening.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met me op.

Omdat ik me realiseer dat het best spannend is, kom ik eerst gratis en vrijblijvend langs. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

NEEM CONTACT OP

Contactformulier

Liever eerst telefonisch contact? Geen probleem!
Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Adres: Kouwe Hoek 8, 2741 PX Waddinxveen E-mail: caroline@uitkomenmetjeinkomen.nl
Tel: 06 - 288 23 288

5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288