ZZP-er en Freelancer met financiële problemen of zorgen in

ZZP-er en Freelancer met financiële problemen of zorgen in

Hulp nodig bij jouw financiële problemen? Uitkomen met je Inkomen helpt zzp-ers en freelancers met schulden, geldproblemen of geldzorgen in .

IMG_4072.jpg

Ben jij een kei in je vak, zzp-er of freelancer, en wil je financieel verder groeien of heb je schulden en/of geldproblemen in ? Dan is het tijd voor actie! Ik ben Caroline Hertog, gecertificeerd budgetcoach - financieel coach, en de vrouw achter Uitkomen met je Inkomen. Ik help je graag om samen, stap voor stap, je financiële situatie te verbeteren en eventuele schulden en/of geldproblemen op te lossen.

Financiële planning

Veel zelfstandigen vinden geld verdienen leuk, maar hebben niet zoveel met cijfers en financiën. De boekhouding wordt daarom vaak uitbesteed. Als zelfstandige heb je echter met je privé en zakelijke geldstromen te maken. Deze lopen door elkaar! Misschien niet qua bankrekening en boekhouding, maar wel wanneer er bij één van de twee geld nodig is. Privé opnamen en stortingen … wel bekend denk ik :).

De valkuil van veel ondernemers is dat ze teveel of te vaak geld opnemen voor privé. Maar hoeveel heb je dan nodig? En hoe krijg je hier grip op? Wat is verstandig en hoe zorg je dat dit automatisch gaat en je er geen omkijken naar hebt? Allemaal vragen en problemen waar je boekhouder niet bij helpt. Ik wel!

Wil jij vandaag nog de eerste stap zetten om financieel fit te worden? Neem contact op!

NEEM CONTACT OP

Meer inzicht in je financiën

Je bent niet voor niets op deze pagina gekomen, je kan wel wat hulp gebruiken! Schulden, betalingsachterstanden, geldproblemen of geldzorgen hebben een enorme impact en beïnvloeden je creativiteit en energie. Dit is zakelijk niet goed, maar heeft privé ook zijn weerslag:

  • Onrust en stress
  • Gepieker en slecht slapen
  • Geïrriteerd en ruzie
  • Onzeker en opgejaagd
  • Hoofdpijn en andere spanningsklachten

Door tijdig inzicht in je financiën te krijgen, verbetert je financiële situatie en kan je bovenstaande voorkomen. Er valt winst te behalen, waardoor je bijvoorbeeld kan sparen voor de studie van de kinderen, een veilige buffer of die toffe reis. Kom daarom in actie en los je financiële problemen op. Er is heel veel mogelijk!

“Slimme, blije vrouw. Gelooft niet in lange trajecten. Stimuleert jou om mee te denken en het heft weer in eigen handen te nemen. Ze denk niet in goed of niet goed maar zoekt samen met jou naar mogelijkheden.

Kortom: een wervelwind die stof doet opwaaien… Vóór je het weet zijn haalbare doelen gesteld en is de weg er naartoe duidelijk zichtbaar gemaakt. Een prachtige vrouw die werkt vanuit haar passie.”

      Nique

Wacht niet langer, het gaat niet vanzelf beter.

Ik help je door samen je geldzaken te vereenvoudigen en te structureren op een manier die bij je past. We creëeren overzicht en inzicht. Je gaat zien hoeveel geld er ongemerkt “verdwijnt” en hoe je dit kan voorkomen. Het resultaat: geld besparen, eventuele schulden aflossen en geld uitgeven op basis van kennis in plaats van “op gevoel”. Wat mijn klanten zeggen: “er is eindelijk rust, vrijheid en vertrouwen in de toekomst”.

Nieuwsgierig geworden? Vul het contactformulier in. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek hoor ik graag wat jouw wensen zijn en bekijken we wat ik voor je kan betekenen.

NEEM CONTACT OP

Kosten

Financiële coaching is maatwerk. Ieder traject verschilt in tijd en intensiviteit. Er is daarom niet één prijs vast te stellen. Tijdens het gratis intakegesprek kan ik, aan de hand van jouw wensen en doelen, je een kostenplaatje geven. Dit nemen wij natuurlijk mee in je financiële planning, zodat je hier uiteindelijk alleen maar winst uit haalt. Je verdient het dubbel en dwars terug!

Voor wie?

Budgetcoaching is geschikt voor particulieren, zzp-ers, freelancers en werknemers!

Locatie

Niet alleen in , maar ook in Bodegraven, Bleiswijk, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Moerkapelle, Moordrecht, Zevenhuizen, Reeuwijk, Zoetermeer, Koudekerk aan den Rijn, Reeuwijk-Dorp, Gouda, Hazerswoude-Rijndijk, Hazerswoude-Dorp, Boskoop, Waddinxveen, Zwammerdam,

Logo Nibud
Logo Fit At Home
Logo Omroep Wetering
Logo RTW FM
Logo VariantZorg
Logo Ad.nl
Logo Eteck

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288