Uitkomen met je Inkomen

Uitkomen met je Inkomen

Van budgetcoach naar financieel coach

In 2018 ging voor mij het roer om. Van een fijne baan bij een goed bedrijf naar mensen écht helpen met mijn kennis en ervaring. Ik werd budgetcoach! Echter, ik ontdekte al snel dat ik beter resoneer met klanten met een goed salaris, boven modaal. Ik begrijp hen en zij begrijpen mij. En juist deze mensen kunnen nergens aankloppen wanneer het financieel niet gaat zoals ze willen. Met als resultaat: aanmodderen, frustraties, ruzie en zelfs echtscheidingen.

En laten dit nou juist mijn favoriete klanten zijn!

Meer weten over mij?  
Caroline Hertog

Of direct contact opnemen? 
Neem contact op

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg!

Missie en kernwaarden 

Het is mijn missie om gezinnen te leren uit te komen met hun inkomen. Inkomsten en uitgaven in balans te brengen en geld over te houden voor dat waar je écht blij van wordt. Het resultaat geldt! En je kan het je nu misschien nog niet voorstellen, maar rust, vrijheid en vertrouwen in de toekomst zijn het resultaat. En dit is beter dan onrust, frustratie, gedoe, struggle en onzekerheid.

Benieuwd naar welke waarden mij hierbij inspireren?  
Missie en kernwaarden

Certificaten 

Als financieel coach, budgetcoach, is het essentieel dat je de juiste certificering hebt. Voor budgetcoaches is dit NEN 8048. Maar ook dat je ieder jaar ervoor zorgt dat je kennis en kunde up-to-date blijven. Geen probleem voor mij als kennis slurper :). Ik weet liever teveel dan te weinig, zodat ik jou optimaal kan helpen.

Benieuwd naar mijn certificaten van goed gedrag 
Certificaten

Logo Omroep Wetering
Logo Eteck
Logo Ad.nl
Logo RTW FM
Logo VariantZorg
Logo Fit At Home
Logo Nibud

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288