Even voorstellen

Caroline Hertog

Wie is financieel coach Caroline Hertog?Caroline Dorpstraat.jpg

Dé financieel coach voor als je genoeg verdient, maar niks overhoudt!

In 2017 stond ik voor mijn gevoel op een keerpunt. Mijn drie dochters waren oud en wijs genoeg om niet meer naar sporten gebracht en gehaald te worden en als moeder begon ik tijd en ruimte te krijgen.

Ik werkte al 15 jaar bij een bedrijf waar ik de salarisadministratie en HR-ondersteuning deed. Als een vis in het water, want zowel de cijfertjes als de mens achter de cijfertjes paste helemaal bij mij. Het paste veel beter dan het commerciële werk dat ik daarvoor deed.

Ik kan goed met geld omgaan en wil jou dat ook super graag leren!

Helpen bij geldproblemen

Maar het HR-werk had ook kanten die ik lastig vond. Bij een loonbeslag moest ik mijn collega’s informeren dat we als bedrijf verplicht waren geld in te houden op hun salaris en af te dragen aan de deurwaarder. Maar hoe vertel je dat? Ik wist tenslotte dat er met het volledige salaris schulden waren ontstaan! Ik kon ze toch niet zomaar vertellen dat ze nog minder kregen en dan maar hopen dat ze ineens het licht zouden zien en geen schulden meer zouden maken? Ik had hier last van. Tegen de regels van het bedrijf in ben ik verschillende collega’s in de pauze of mijn vrije tijd gaan helpen.

Ik kwam erachter dat wat voor mij zo vanzelfsprekend is, voor anderen hogere wiskunde is. Niemand heeft het idee “goh ik ga er financieel eens even een rommeltje van maken”.

Ik heb het geluk gehad dat ik ben opgevoed door een vader die, als zelfstandig ondernemer, mij heeft geleerd om zuinig te zijn. Ik hoor hem nog zeggen “geld kan je maar één keer uitgeven en geld dat je niet hebt kan je niet uitgeven”. Daarnaast wist mijn moeder, binnen de financiële kaders van mijn vader, - zoals huishoudgeld voor een week - altijd de leukste en gezelligste dingen te organiseren.

Hoe ik dat zelf doe?

Ik zorg van nature voor kaders. Daar voel ik me fijn bij, want anders zijn er veel te veel koop verleidingen. Door kaders creëer ik RUST! Financieel, maar ook qua tijd, energie en spullen in huis. Want zoals mijn man altijd zegt “Je bent net zo’n puppy, alles is leuk en interessant”. Zonder kaders was mijn huis een hondenmand, en mijn financiële situatie een bende :). 

Mijn manier werkt! Na mijn scheiding was ik vier jaar alleen met de meiden, kocht ik een huis en gingen we één keer per jaar op vakantie. Van één salaris!

De stap naar financieel coach was zo logisch. Mijn werkervaring, mijn levenservaring, mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling en psychologie, maar ook mijn nieuwsgierigheid naar wie mensen zijn: alles komt samen in mijn werk als (jouw) financieel coach. 

Nu help ik dag in dag uit mensen, zoals mijn voormalige collega’s, met het voorkomen van schulden of met uit de schulden komen. Ik leer mensen, die genoeg verdienen maar niks overhouden, om weer uit te komen met hun inkomen en te sparen voor hun dromen. Dat redt vaak niet alleen hun financiële situatie, maar ook hun nachtrust, de sfeer in huis en zelfs hun relatie. 

Wie is Caroline nog meer?

Dacht je dat de uurtjes met een financieel coach saai, confronterend en moeilijk zouden zijn? Wie met mij werkt, komt erachter hoe licht en luchtig je kunt omgaan met geld (en met de discussies die daarmee gepaard gaan). Confronteren doe ik wél, op een open en optimistische manier. En dan... door naar de oplossing, want daar kom je voor.

Vol enthousiasme, plezier en energie!

Weetjes over mij:

  • Ik geef iedere maand € 32,- uit in de nagelstudio. Ik en mijn rode nagels :)
  • Ik probeer altijd net wat te lang iets zelf (zelluf doen) en dan pas schakel ik hulp in. Mijn website had ik al drie keer zelf gemaakt voordat ik Web Rabbitz inschakelde.
  • Mijn kinderen zijn het belangrijkste in mijn leven, maar af en toe kan ik ze wel achter het behang plakken. Als ze met elkaar bekvechten bijvoorbeeld om, in mijn ogen, iets pietluttigs.
  • Ik kom ieder weekend 1,5 kilo aan en doordeweeks doe ik mijn best om ze weer af te vallen. Meestal lukt dat :) niet altijd :( 
  • Ik kan heel goed achteruit inparkeren, maar helaas geen twee dingen tegelijk doen. Anders zou ik dat zeker doen!

Nieuwsgierig naar meer? Download mijn gratis e-book met daarin 5 praktische stappen om deze maand al geld over te houden.

PS: Mijn hulp bestaat uit financiële begeleiding en niet uit het verkopen of aanbevelen van bankproducten.Logo Omroep Wetering
Logo Fit At Home
Logo RTW FM
Logo Ad.nl
Logo Nibud
Logo Eteck
Logo VariantZorg

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288