Recensies

Recensies

Na eerst een webinar te hebben gevolgd kwamen we in contact met Caroline. Ze heeft ons zeer waardevolle inzichten gegeven om meer grip te krijgen op onze financiën. Haar persoonlijke manier van werken was en is voor ons erg fijn!

- Martin Rijk

 

Ik heb contact gezocht met Caroline na het zien van haar no-nonsense berichten op Instagram. Telkens weer liep ik er tegen aan dat ik geen overzicht had van mijn inkomsten en uitgaven, en dat gaf me erg veel onrust. Samen met Caroline heb ik alles in kaart gebracht, wat erg confronterend maar vooral ook erg verhelderend was. Ze heeft me geholpen spaardoelen te maken, automatische overschrijvingen in te stellen zodat ik niet meer hoef na te denken wanneer ik wat betaal, en doorlopend inzicht te krijgen in mijn financiële situatie. Ik heb het traject als erg prettig en persoonlijk ervaren. Caroline is een topper!

- Seven Sins

 

Mijn vriend en ik hadden een uitgebreid financieel plan. Zo uitgebreid dat het op de cent moest kloppen en zonder duidelijke doelen. Dit kostte veel tijd en het grootste deel van het bedrag dat we aan het begin van de maand opzij hadden gezet om te sparen, was aan het eind van de maand ook weer (deels) uitgegeven. Geld uitgeven was hierdoor nooit leuk, omdat je wist dat het aan het eind van de maand toch niet uitkwam. Caroline zorgt voor een nieuwe blik op geld, waardoor het geen last is maar een middel. We hebben nu overzicht en de doelen zijn helder, waardoor het sparen ‘plotseling’ veel makkelijker gaat. Het is een plan waar we achter staan, het kost nauwelijks tijd en aandacht en hierdoor kunnen we ons geld dat we niet sparen met plezier uitgeven. Groetjes Eline

- Eline

 

Hoi Caroline, Ik wil je gewoon even bedanken! Sinds ik hulp krijg van jou voel ik me al een heel ander mens. Wij hebben thuis hele open gesprekken nu over onze financiële situatie, ik hoef niet overal meer alleen over na te denken. We dragen het nu samen. Ik slaap gewoon weer hele nachten door! Ook begin ik het zelfs langzaam erg leuk te vinden om met onze financiën bezig te zijn.. Ook met de kinderen open en eerlijke gesprekken gehad, erg fijn! We zijn er nog niet maar super fijn om alles op een rijtje te zetten en erover te kunnen praten. Dus bedankt!!! Heel goed weekend en tot snel! Liefs

- Roël

 

Manouk schrijft dit na haar eerste afspraak: "Toch wel spannend van te voren, je moet namelijk met de billen bloot. Caroline zorgt er vanaf moment één echter voor dat je je totaal op je gemak voelt. Mocht je bang zijn dat Caroline oordeelt of belerend is, geen zorgen, zo is ze helemaal niet! Het is gezellig, goede koffie, nuttige tips met mooie bewustwording als resultaat. Zou het iedereen aanraden!"

- Manouk

 

Spaargeld terug boeken en gewoon niet kunnen sparen! Dat moest afgelopen zijn. Ik moest toegeven aan mezelf dat ik gewoon niet in alles goed kan zijn. Sparen! Het lukt me gewoon niet. Welk plan ik voor mezelf ook maakte. Na maand 2 viel ik weer door de mand. Ik heb hier hulp bij nodig! En toen volgde ik de seminar van Caroline. “Kom op Cin, kun jezelf deze leerschool! Gun jezelf hulp” Zie het als een investering in jezelf! Geef het jezelf cadeau! Ipv van een paar (of 3) paar schoenen! Ik had direct een klik met Caroline. Maandag 08-01 zat ik voor het eerst bij Caroline op haar mooie fijne kantoor. Vanaf het moment dat ik bij haar binnen stapte had ik het gevoel dat ze mijn hand vast pakte. Ik voelde me direct op mijn gemak, veilig en niet meer alleen. Goede gesprekken volgde en Caroline spiegelde mijn gedrag! Jeetje, wat een openbaring! Ik snap nu waarom ik dingen doe zoals ik doe. En nu ben ik me hiervan bewust! We staan pas aan het begin, maar ik ben al zoveel wijzer geworden. Pak Caroline haar hand, ze helpt je! Ze is er voor je! En je kan vooral het achterste van je tong laten zien. Ik heb zin in onze volgende afspraak. Ik heb zin in deze reis. Ik heb zin om straks te zeggen…. I did it !!!!

- Cindy Kuil

 

Samen met Caroline het budget traject afgewerkt. Vakkundig orde gecreëerd in een wir war van rekeningen, uitgaven en betalingsachterstanden Ze neemt de tijd om het financiële plaatje goed en naar wens en gemak in te vullen, alles is nu overzichtelijk om een spaarpot te vullen en tegelijkertijd achterstanden in te lossen Super bedankt voor dit goede traject om het financiële plaatje weer zonnig in te zien!

- Anoniem 17.0

 

Beste Caroline, Door jouw financiële cursus, moest ik even stil staan bij mijn uitgavenpatroon. Samen met het stukje reflectie wat opvoeding voor invloed heeft op gekozen uitgavenpatronen, hielp mij dat weer grip te krijgen op het geheel. Dat geeft mij weer overzicht en rust. De rust die je vooraf beloofde te brengen met je cursus. Hartelijk dank en ik hoop dat je nog vele mensen mag helpen hun financiële rust (terug) te vinden.

- Gwen

 

Caroline is heel fijn om mee te werken. Ze begint met een 0 meting om echt te zien waar je nu staat. Daarna stapsgewijs kijkt ze hoe je kan opbouwen tot een lekker spaarpotje. Ze zegt waar het op staat en vertelt het ook als je goed op weg bent! Het scheelt echt een hoop stress.

- Mandy Schuurman

 

Recent gescheiden en nog niet lang zelfstandig ondernemer. Ik moet en wil m’n eigen broek ophouden. Heb studerende kinderen die ik de wereld gun. Een casco huis dat van top tot teen moet worden ingericht. Prima inkomsten en forse uitgaven. Aankoopbeslissingen nam ik ad hoc en intuïtief. Om ‘s nachts zwetend wakker te worden van alle financiële beren op de weg. Deels onterecht en deels terecht blijkt nu. Dankzij Caroline heb ik grip op m’n geldzaken. Ik weet van dag tot dag hoe ik ervoor sta en wat ik waaraan kan besteden. En wat nog niet. Het heeft me rust en een goede nachtrust opgeleverd. Plus spaarpotjes die zich langzaam vullen. En dan is Caroline ook nog eens een fijn mens die zich enorm voor je inzet en waarmee het heel prettig samenwerken is. Een aanrader dus!

- Sandra

 

Financieel weer fit en gelukkig! Caroline heeft ons geholpen om weer inzicht te krijgen in onze papieren en financiële situatie. Dit deed ze op een fijne respectvolle en betrokken manier. Niet veroordelend, alleen maar hulpvaardig, eerlijk, recht door zee en realistisch. Binnen no-time had ze alles in kaart gebracht. Wat komt er binnen en wat gaat er uit. Wat een eyeopener. Na ons eerste gesprek had ik het rustig gevoel dat we er uit zouden komen. Ik voelde me heel gemotiveerd om aan de slag te gaan. En dat deden we ook. Wat geven we uit aan boodschappen en andere losse ‘onnodige’ uitgaven die je tegenkomt in je bank afschriften. Oeiiii oeiii oeiiiii dat was wel even confronterend, het lijken soms kleine bedragen als je ze tegen komt, echter als je ze optelt en ziet wat dit per jaar kost, ga je er echt anders naar kijken. Abonnementen opzeggen, bedrijven bellen, verzekeringen goed doorspitten, wat is wel en niet meer nodig. Een heerlijk gevoel om te weten waar je moet beginnen. Voorheen zagen we door de bomen het bos niet meer. Dit is echter niet het enige. Samen gingen we thuis het gesprek aan hoe dit zo heeft kunnen ontstaan dit was best pittig en confronterend, maar wel heel belangrijk om elkaar recht in de ogen te kijken en niet langer kiekeboe te spelen omdat je elkaar niet wil kwetsen of om ruzie uit de weg te gaan. Ik kan je uit ervaring zeggen dit is zo bevrijdend. Dit hadden we jaren eerder moeten doen en is het begin van een financieel zorgeloze toekomst. We zijn een financiële zorg armer een buffer rijker en hebben een prachtig leven voor ons. Onze schulden zakken gestaag en onze buffertjes groeien. Wat kan een mens blij zijn. We zijn financieel weer fit. Caroline is een Professional met een warm hart en passie voor haar vak. Staat altijd voor je klaar als je vragen hebt. Absoluut een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar meer structuur en zekerheid in hun financiële situatie! Caroline dank je wel dat je zo goed bent in wat je doet!

- Anita Wijnen

 

Al jaren liep ik rond met de gedachte: ik moet mijn financiën eens op een rijtje zetten. Ik verdiende genoeg geld, gaf ook genoeg uit maar het overzicht ontbrak volledig. Elke maand ging alles weer op en vaak moest ik spaargeld aanbreken voor onverwachte uitgaven. “Hoe kan dat nou, ik ben veel meer gaan verdienen en hou nog steeds geen geld over!” was een veel gehoorde zin in mijn gedachten. Goeie baan, goed salaris en nog het gevoel hebben niets over te houden. Uiteraard kon ik ook gaan besparen op uitgeven, maar ook dan zag ik geen verbetering. Zakelijk alles prima voor elkaar, maar privé? Dat gevoel. Na een burnout van een paar maanden en flink met mezelf aan de slag moeten, heb ik mezelf aangepakt. Weg met die onrust en frustratie! Maar hoe? Als je weinig verdient zijn er budgetcoaches genoeg. Maar ja als je echt goed verdient? Dan moet je dat toch zelf kunnen? Schaamte deed mij elke keer uitstellen. Totdat de hypotheekrente begon te stijgen en ik er echt genoeg van had. Bij mijn eerste google moment kwam ik meteen bij Caroline uit. Op zaterdagochtend via de telefoon en……..meteen reply! Ik schrok er gewoon van haha! Maar wel goed en meteen vertrouwd. Iemand die doorpakt, precies wat ik nodig had. Snel was de eerste afspraak en gingen we aan de slag. Vooral de bevestiging dat ik echt niet de enige was hielp mij best goed. Samen hebben we alle uitgaven en inkomsten op een rijtje gezet. Zonder echt aan mijn uitgaven te tornen heb ik nu veel meer inzicht en spaar zelfs voor vijf spaardoelen, automatisch per maand. Van geld dat ik over heb. Wat ik voorheen dus niet overhield. Hoe dat kan? Inzicht. Echt, ik ben er stomverbaasd over maar ik hou nu elke maand echt geld over om te sparen (en niet een beetje) terwijl ik gewoon mijn uitgaven kan doen. Maar wel met meer inzicht en ik let meer op. Door vaste rekeningen, vaste patronen en vaste spaardoelen. Caroline is een rechtdoorzee iemand, ook lekker om gewoon mee te delen op allerlei vlakken en een topper op dit gebied. Twijfel je nog? Deed ik ook. Niet meer doen en bellen! Ik ben echt zo blij dat ik dat heb gedaan. Dankjewel Caroline, je bent een topper!!!!

- Robert

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mijn vriend kent Caroline uit zijn netwerk en een paar maanden geleden kwam hij met de suggestie dat we misschien wel wat hulp konden gebruiken. Mijn eerste gedachte was: hoezo?! We komen toch niets tekort? Maar hoe langer ik er over nadacht, hoe meer ik begreep dat hij gelijk had. De eerste sessie van Caroline was heel erg leerzaam, omdat ze probeert te achterhalen uit wat voor ‘nest’ we komen en ik had nooit bedacht dat dat zo’n impact kan hebben op hoe je met geld omgaat. Na het een en ander bijgehouden te hebben, bleken we bijvoorbeeld erg vaak uit eten te gaan, maar durfde ik niet op vakantie, omdat ik dat geld liever aan de verbouwing van de badkamer uit wilde geven. Met de hulp van Caroline hebben we geleerd hoe we dit beter aan kunnen pakken, zonder dat we het gevoel hebben dat we tekort komen en zijn we bezig om geld opzij te zetten voor én de vakantie én de badkamer. Ik heb zelfs geld voor een onvoorziene reparatie aan mijn auto. Superblij mee :)

- Wout en Dees

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bedankt voor het inzichtelijk maken van mijn financiën. Je pakt dit zeer prettig en persoonlijk aan. Ook bedankt voor de wijze lessen.

- Arianne Rip

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Eerste gedachte is WOW na het eerste bezoek bij Uitkomen met je inkomen. Wat een verademing! Gemeente kan je niet helpen omdat je geen schulden hebt. Je wordt niet geholpen maar je komt niet uit met je inkomen. In het eerste bezoek al veel geregeld en voor elkaar gekregen. Dank Caroline!!

- Emilie Visser

 

⭐️⭐️⭐️⭐️ Caroline is een fijn en deskundig mens. Ik heb weinig met cijfers maar als alleenstaande ouder is het extra belangrijk om inzicht te hebben in je financiën. Caroline heeft me dat inzicht gegeven. Ze stelde de juiste vragen en gaf waardevolle tips. Heel fijn dat ik deze sessies via mijn werkgever heb kunnen volgen.

- Wiebeke

 

Ben via een ander contact met Caroline Hertog in contact gekomen om mijn uitgaven op een rijtje te zetten. Zij heeft mij een rekenmodel mee gegeven, zodat ik precies kon zien wat mijn uitgaven en inkomsten zijn. Met dit overzicht kan je makkelijk zien wat wel en niet kan. Het was zeker prettig om met haar samen te werken. Heb nu een beter overzicht, het is een aanrader!

- Tinus

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Doordat ik ging scheiden kwam ik in een emotionele periode er ook financieel weer alleen voor te staan. Mijn ex-partner is altijd de hoofdkostwinnaar geweest en hoewel ik een bovenmodaal salaris heb, vind ik het in deze dure tijd toch best lastig om de financiële puzzel te leggen. Dankzij Caroline heb ik weer overzicht over de situatie en vertrouwen in de toekomst. In mijn werk ben ik financieel verantwoordelijk voor grote bedragen, dus ik schaamde me dat het me thuis niet goed lukte. Het was heel fijn dat Caroline geen oordeel heeft en meedenkt in de bestaande situatie

- Sophie de Jong

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ondanks onze goede salarissen en een goed overzicht van onze vaste lasten, moesten we iedere maand geld overhevelen van de spaarrekening. Dit wilden wij graag veranderen! Sparen voor mooie doelen, weten dat het financieel zonder overboeken ook gewoon kan en weer even bewust worden van de andere uitgaven naast de vaste lasten. Met het persoonlijke schema dat Caroline maakt, is het een mooie basis om op terug te vallen, mochten er dingen in de toekomst veranderen. Een goede basis om op door te bouwen. Zeker een aanrader! Zie het als een investering is jezelf!

- Johanna de Groot

 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Wij konden door de bomen t bos niet meer zien. Maar dankzij de fantastische hulp van Caroline, zien we nu het pad weer. Na een half jaar budgetteren met behulp van Caroline haar programma, zijn we in de clear! Zij zei elke keer het gaat n gewoonte worden. Dat is zeker waar, en stiekem ook een beetje een sport! Bedankt voor alle hulp! Het is fijn geen geld zorgen meer te hebben.

- Karen en Jeroen Bos

 

“Bedankt voor alles! Door de begeleiding van u heb ik meer inzicht gekregen in mijn financiën. Ik kan weer ademen en durf weer mijn brievenbus te openen, want dit was een grote drempel voor mij maar mede dankzij uw hulp ben ik geholpen nogmaals bedankt voor alles lieve Caroline 5 sterren ❤️❤️❤️

- Shamanta

 

Ik heb de coaching met Caroline ervaren als persoonlijk, herkenbaar en effectief. Ze neemt veel tijd om de persoonlijke situatie te leren kennen en zich daaraan aan te passen. Mijn partner en ik zijn heel verschillend als het om geld gaat en Caroline heeft ieders behoeftes/perspectieven serieus genomen. Ook paste ze het coachingsformat op ons aan, zo hadden we een aantal online sessies, mochten we de rekening in termijnen afbetalen en mochten we buiten de sessies op elk moment om advies vragen. De insteek is eenvoudig: "het geld is er, maar de manier van uitgeven moet anders". Dat is natuurlijk nog even wennen en gaat niet snel. Maar Caroline heeft ons vanaf het begin vertrouwen en perspectief gegeven waar we de afgelopen jaren erg naar op zoek waren. En eindelijk is er geld ook voor onze droom en dat moedigt aan! Mijn partner en ik kunnen nu veel makkelijker over geld praten. Dankjewel Caroline!

- Anna Winter

 

Met veel warmte en interesse heeft Caroline ons geholpen om meer overzicht en daarmee meer rust te creëren. Carolines persoonlijke aanpak gecombineerd met haar kennis maken een traject bij haar tot een gegarandeerd succes!

- Floor van der Werf

 

Ik ben dit traject met Caroline gestart omdat ik qua uitgaven gedrag in een patroon cq soort groef raakte waar ik van af wilde. Het gaat om gedragsverandering en daarmee had ik inzicht en structuur nodig. Caroline heeft mij dat gegeven en daardoor handvatten om in de toekomst uit de groef te komen van impulsieve uitgaven. Ik heb door dit traject veel geleerd en ga het voor nu alleen proberen, maar ik weet je te vinden als ik weer vastloopt en tevens zal ik je aanraden bij anderen mensen als dat zo ter sprake komt. Mijn naam bij de recensie ervaar ik niet als prettig. Daarom liever anoniem.

- Anoniem

 

De hulp van Caroline gevraagd vlak na een scheiding. Een hectische tijd waarin veel geregeld moet worden. Caroline heeft mij geholpen om overzicht te krijgen in mijn financiën en er niet van weg te kijken. Handige tips, praktische hulp en alles steeds op mij afgestemd, zodat ik het overzicht bleef behouden. Nu doe ik het weer alleen en weet waar ik keuzes kan en moet maken.

- Maaike

 

Twee goede inkomens, maar totaal geen overzicht. Vanuit dit startpunt zijn we begonnen. Caroline heeft ons geholpen om orde te scheppen in de chaos van financiën. Niet alleen de praktische zaken kwamen aan bod. Juist ook het coachende heeft ons rust gebracht. Het voelde vrijwel direct vertrouwd, wat belangrijk is met betrekking tot dit onderwerp! Bijbrengen om andere keuzes te maken, zonder hard te pushen en het zonder oordeel aanpakken is prettig geweest. Daarnaast geeft ze ruimte voor discussie of inbreng, waardoor het ook echt op onze situatie aangepast is. Intussen hebben we meer grip en kunnen we sparen voor onze grote dromen. Caroline is kalm, zeer geordend en neemt je echt mee en aan de hand door het hele proces. Kortom ik zou Caroline zeker aanraden!

- Fenna en Xavi

 

Voor ons was het best wel een drempel om iemand mee te laten kijken naar onze financiën. Na onze eerste kennismaking was dat volledig weg en zijn we heel blij dat we de stap genomen hebben en dat we dankzij Caroline overzicht en inzicht hebben in onze inkomsten en uitgaven. Doordat er geen overzicht was konden we ook niet goed sparen en met behulp van Caroline kunnen we elke maand weer een mooi bedrag opzij zetten.

- Tim en Emma

 

Hele aardige vrouw die zorg voor der werk heeft. Ze helpt je erg goed op een manier waar je "alles" nog kan doen en toch geld gaat besparen

- Jordy

 

Na lang zelf aangerommeld te hebben, en iedere keer net op het randje van wat kan uitgaven (moeten) doen, zijn wij aan een traject begonnen. Vooral om rust en overzicht te creëren. De frisse blik en het opgeruimde karakter van Caroline zorgen voor een prettige samenwerking. Tips over besparen kun je overal vinden maar de hulp die geboden wordt, geeft gewoon een betere basis voor de lange termijn. Daarmee is voor ons de 'financiële ontspanning' ontstaan waar we naar op zoek waren. Wij zijn erg content met de aanpak en het resultaat!

- Nils Alma

 

We hebben allebei een goede baan. Maar sinds de komst van onze kleine man en de wereld waarin alles duurder wordt, zagen we ons spaargeld slinken in plaats van groeien. Na lang wikken en wegen hebben we contact opgenomen met Caroline. Daar hebben we geen moment spijt van! Ze luistert en denkt mee. Legt geen regels op maar zoekt samen naar oplossing binnen onze comfort zone. Ze komt met zoveel handige tips en tricks die je aan het denken zetten en bewuster maken van je uitgaven en het leven zelf. Super gaaf om met haar de financiën weer inzichtelijk te krijgen. We raden het iedereen aan. Wacht niet tot het te laat is, maar grijp in als het nog kan!

- Larissa en Jeffrey

 

Wat zijn we blij met het bestaan van Caroline en haar werk! Na veel getob en draaien in cirkels hebben we toch de stap durven maken om met Caroline in gesprek te gaan. We schaamden ons, want we hebben het niet slecht. Maar we wilden beter. En door Caroline is ons dat gelukt. In het gesprek met Caroline sluit ze aan bij ons behoeften en wensen, maar kan zij ook kritisch kijken en adviezen geven. Dat geeft een mooie balans en het geheel zorgde voor ons eigen systeem. Dat geeft rust. We hoeven niet meer na te denken hoe we willen sparen en volgen de kaders die we zelf hebben gebouwd. Ik raad het iedereen aan om eens kritisch te laten kijken naar hoe het financiële huishouden beter kan. Het opent ogen en mogelijkheden!

- Judith en Joost

 

Caroline heeft mij zoveel inzicht gegeven in mijn financiën en financiën in het algemeen. Rust is er gekomen over inkomen en uitgaven. Balans hierin is zo belangrijk en samen met Caroline heb ik die balans gevonden.

- Petra de Beurs

 

Wauw! Wat ben ik blij dat ik samen met Caroline dit traject ben opgestart. Ze geeft zo'n fijn overzicht, inzicht in je in- en uitgaven en brengt de nodige rust (& gezelligheid) met zich mee! Elk consult met haar voel ik mij mega op mijn gemak, durf ik alles te vertellen en is niets te gek. Ze schakelt snel en neemt mij mee in haar kennis en kunde om het vervolgens aan te leren. Toen ik Caroline benaderde twijfelde ik heel erg of dit de juiste keuze was voor mij. Weer geld uitgeven wat je eigenlijk al niet hebt... want ja, ik had mijn creditcard opgebruikt en daar een schuld van. Maar ook nog persoonlijke leningen binnen de familie. En nu?! Toch ben ik super blij dat ik Caroline heb benaderd omdat zij mij van stressniveau 10 naar stressniveau 1 heeft gebracht. Ook heeft ze mij de juiste inzichten, tools en handvatten gegeven om nu zelf weer wat overzicht te krijgen. Ik ben van mening dat het traject samen met Caroline de best besteedde uitgave is die ik tot nu toe heb gedaan. Niet alleen omdat zij mij helpt om alles op de rit te krijgen, maar ook omdat ik deze kennis meeneem naar de toekomst. Ze denkt echt met je mee naar wat voor jou belangrijk is, geeft je tips waar je zelf niet bij stil hebt gestaan maar welke wel een heel groot effect kunnen hebben en werkt zo efficiënt mogelijk toe naar het afbouwen van schulden en het opbouwen van spaargeld. Zo blij mee!! Caroline ik wil je hartelijk bedanken voor je hulp. Gelukkig was je precies daar op het moment dat ik het nodig had! Twijfel je nog over een traject met Caroline? Gewoon doen! Thank yourself later :)

- Maya

 

Wij hebben een goed lopende en financieel goed bedrijf, maar hebben toch contact op genomen met Caroline. Omdat wij iemand van buitenaf eens naar ons bedrijf wilden laten kijken. Zoveel mooie inzichten gekregen door samen met Caroline naar ons mooie bedrijf te kijken. Er waren toch wat onderdelen waar we wat op konden besparen (dus meer overhouden om te inversteren). Caroline is een energieke, open, kundig, rustig, maar soms wel streng persoon waar we prettig mee samen werken. Een aanrader om gewoon ook eens samen te kijken in de financiele reilen en zeilen. Caroline tot nu toe bedankt

- Tanja S

 

Caroline heeft ons geholpen om onze spaardoelen op te stellen. Wij hebben het overzicht terug en gaan nu recht op onze spaardoelen af.

- Victor

 

Caroline is een kundige lieve vrouw, slim en weet wat ze doet. erg blij dat ze me hulp biedt zodat ik weer inzicht heb in mijn finaciën

- Carina van Leeuwe

 

Review namens mijn klant (ik had Caroline ingeschakeld om samen met mijn klant naar haar financiën te kijken): "Caroline, je bent een miracle worker! Je hebt zoveel voor elkaar gekregen, dit zorgt ervoor dat een grote last van mijn schouders valt. Wat fijn dat er nu meer ruimte is om te kunnen ademen. Dankjewel!"

- Nanda Herrijgers

 

Fantastisch geholpen door Caroline! Door de openheid van Caroline voelden we snel het vertrouwen, het is een persoonlijke kwestie en we hebben ons altijd op ons gemak gevoeld. Haar hulp heeft ons duidelijk inzicht gegeven, de manier waarop we altijd op haar en haar methode kunnen terugvallen is enorm prettig.

- Tido van Middelkoop

 

Allereerst wat is Caroline een super leuke vrouw. Ze kijkt nergens van op en oordeelt niet. Je voelt je gelijk helemaal op je gemak bij haar. Je gaat natuurlijk met de billen bloot door je gehele financiële uitgavenpatroon op tafel te leggen.. dan zie je toch dat je even te vaak pizza en shoarma online hebt besteld. Caroline geeft je echt goed inzicht in je uitgavenpatroon dat je met 1 druk op de knop kan zien waar je het meeste geld aan uitgeeft. En zo weet je dus waar je op kan besparen. Zelf deed ik altijd maar wat als ik boodschappen deed, kleding kocht, of het bekende eten bestellen. Maar dit kon allemaal wel wat minder. En bewuster. We gaan nu bewuster om met het geld en denken 3x na of we die pizza gaan bestellen voor 15 euro, of dat we lekker zelf een pizza in de oven doen voor 3 euro. Ook kwam ik erachter dat ik bijv 2 verzekeringen had op mijn telefoon, alles opgezegd. Want met zo’n verzekering betaal je per jaar toch meer dan dat bijv 1x een reparatie kost aan je scherm. En zo kan ik nog wel even doorgaan.. Wij zijn nu flink aan het sparen en door alle hulp van Caroline groeit de spaarrekening gelukkig iedere maand weer. En dat is een super goed gevoel. We gaan met nieuwe inzichten de toekomst in en dat hadden we niet gekund zonder Caroline. Iedereen die twijfeld… niet doen. Bel vandaag Caroline nog op, hier ga je geen spijt van krijgen. Het is een Topper.

- S. van Tongeren

 

Ruim twee maanden geleden het traject gestart en daarmee de samenwerking met Caroline aangegaan. Niet omdat we in de schulden zaten, maar wel omdat we het idee hadden meer te kunnen sparen dan wat we deden. Ons uitgaven patroon was wat uit balans. Caroline heeft ons enorm geholpen met het bieden van nieuwe inzichten, ideeën en hierdoor zijn wij veel bewuster met het uitgeven van geld! Caroline zet net dat stapje extra en straalt een vertrouwd gevoel uit. Oordeelt niet, vindt niks gek. Wij gaan nu met nieuwe inzichten optimistisch de toekomst in, maar zouden haar zeker weer bellen als dit nodig zou zijn.

- Babette

 

Een kleine maand geleden zijn wij begonnen met Caroline aan ons budget traject. Na aardig wat wikken en wegen of het allemaal wel echt zou werken voor ons, hebben we er toch voor gekozen om contact op te nemen met Caroline. Het traject gaat boven verwachting GOED! Beide hebben we al zoveel nieuwe/besparende inzichten gekregen dat we niet meer iedere maand een paar dagen of zelfs een week aan geld te kort komen. Wat een heel stuk minder stress betekent!! Caroline heel erg bedankt en ik kijk uit naar onze volgende afspraken en naar de rest van ons traject!

- Wesley Cooijman

 

Heel erg blij dat ik met Carolien in contact ben gekomen. Vanwege de Corona crisis/baanverlies/ziekte in een lastig pakket gekomen, maar dankzij haar hulp alles weer op de rit!

- Saskia

 

Caroline een aantal weken bij mij gehad, heeft mij veel inzicht gegeven in mijn financiële plaatje. Alles helder in beeld gebracht waar evt de winst te behalen viel. Uiteindelijk zorgen de kleinere bedragen ervoor dat je financieel gezond blijft. Ben enorm geholpen en zeer blij dat ik de stap bij haar heb durven nemen, en zij mij hierbij zoveel mogelijk tips ook voor in de toekomst heeft meegegeven.

- Michael

 

Caroline hebben wij benaderd omdat wij ons financiële plaatje inzichtelijk wilden maken voor de toekomst. Zij heeft ons hierbij enorm geholpen . Zij is heel erg benaderbaar, efficiënt en positief en wanneer er vragen waren was zij heel goed bereikbaar via app en e-mail. Door 2 maanden met haar aan de slag te gaan zijn wij bewuster geworden van ons uitgavenpatroon en heeft zij ons tips en adviezen gegeven waar voor ons winst te behalen valt voor nu en in de toekomst.

- Mohammad Shhadeh

 

Wij hadden geen geldproblemen in de zin van schulden. Maar hadden niet goed op een rij waar ons geld nu allemaal heen ging. We wilden inzicht en overzicht en hadden daar de spreekwoordelijke "Schop onder de kont" voor nodig. Samen met Caroline hebben we dat nu wel gekregen. Ze heeft ons daarbij op een leuke, gezellige maar toch ook een beetje strenge (de schop haha) manier mee geholpen. Wij raden haar aan!!

- Chista van den Hoek

 

Wij hebben Caroline benaderd vanuit goed werkgeverschap om medewerkers financieel inzicht te geven en met als doel de financiën op orde te krijgen. Direct na kennismaking een goed gevoel bij de werkwijze van Caroline en haar betrokkenheid bij onze medewerkers. Het voelt veilig en vertrouwd met haar te spreken en informatie te delen. Wij zijn enthousiast en zullen met haar blijven samen werken.

- Joan Grevers

 

Hierbij mijn recensie. Zeker 5 sterren waard ;-) "Caroline heeft mij geholpen orde en rust te krijgen over mijn financiën. Op een persoonlijke en betrokken manier legt ze al je financien op tafel en noteert het met jou in een overzicht. Door daarna elke maand samen het overzicht door te nemen kom je achter je eigen overtuigingen over geld en draait je samen om naar het positieve! Zodat sparen en die roodstand wegwerken opeens hoopvol word. Het kan gewoon! Step by step. Het traject met Caroline gaf mij de financiele opvoeding die ik toen ik jong was gemist heb. Nu kan ik ook na mijn 28ste financieel gezond verder met mijn leven! Het was even een drempel, maar ik ben super blij dat ik hier in geïnvesteerd heb. Ik zou het zeker aanraden, ook als je jong bent"

- Corinne

 

Wat ben ik blij dat ik jou ben tegengekomen. Waar we geen weg meer zagen heb jij geholpen door, inzichten te geven in ons financiële plaatje, binnen 3 maanden. Een duidelijk overzicht waarin we nu precies weten waar ons geld naar toe gaat en wat we overhouden en we zijn zelfs al flink aan het sparen!! De spanningen die er jaren hebben geheerst rondom geld zijn verdwenen en er is nu rust rondom geld. Wat heerlijk binnen ons jonge gezin. Heel erg bedankt voor al je tips en adviezen!

- Milou

 

Caroline heeft mij in korte tijd inzicht gegeven in financiële kansen en verbeteringen. Zij schept vol enthousiasme, eerlijkheid en humor orde in de chaos. Ik ervaar Caroline als een waardevolle sparringpartner, die ik graag aanbeveel!

- Marianne Molleman

 

Supergoeie begeleiding. Praktisch, vriendelijk en efficiënt. Heeft me geholpen om van een chaotische financiële rommel een mooi overzichtelijk systeem te maken waarbij ik op een makkelijke manier precies weet waar m'n centen aan opgaan en waarvoor ik moet en wil sparen.

- Sjoerd van der Wielen

 

Wat was het fijn om inzicht te krijgen in mijn financiën. De manier waarop Carolien mij begeleide was erg fijn.. ze gaf me tips hoe ik iets anders kan doen en maakte een overzicht voor me. ik kreeg weer inzicht en rust doordat alles nu overzichtelijk is en waarmee ik verder kan. Ben blij met mijn vriendinnen die me met carolien in contact hebben gebracht.!

- Elma Brouwer

 

Omdat wij wat meer balans zochten in onze uitgaven zijn wij opzoek gegaan naar een budgetcoach. Wij zijn toen terecht gekomen bij bugetcoach Waddinxveen en wat zijn we blij dat we deze stap gemaakt hebben. Caroline is een vrouw, die je met liefde en zorg helpt met de juiste keuzes maken met je financiën. Wij zijn zeer tevreden!!

- Miranda Hofstra Oosterhof

 

We zijn zo blij dat we je een paar maanden geleden hebben gevraagd ons te helpen! We hebben nu structuur in onze uitgaven en het belangrijkste "eindelijk" spaargeld. Ons spaargeld zorgt voor rust waardoor we veel meer vertrouwen hebben in de toekomst. Dit hadden we van tevoren echt niet verwacht. Dank je wel Caroline. We zijn zo blij dat we de stap hebben gezet. Onze naam bij de recensie vinden we wel eng. Daarom liever anoniem.

- Anoniem

 

Slimme, blije vrouw. Gelooft niet in lange trajecten. Stimuleert jou om mee te denken en het heft weer in eigen handen te nemen. Ze denk niet in goed of niet goed maar zoekt samen met jou naar mogelijkheden. kortom: een wervelwind die stof doet opwaaien...... Vóór je het weet zijn haalbare doelen gesteld en de weg er naartoe duidelijk zichtbaar. Een prachtige vrouw die werkt vanuit haar passie. ga zo door!

- Monique Bakker

 

Mijn ervaring met budgetcoach Waddinxveen was erg fijn en nuttig, door middel van het maken van een schema waarin al mijn inkomsten en uitgaven die ik heb in staan, kreeg ik een duidelijk overzicht in mijn Financiën. Door het zelf bij te houden en de tips op te volgen van haar kreeg ik meer stabiliteit in mijn financiële situatie. Zeker aan te raden om een afspraak bij haar te maken!

- Gina-Leigh van Steensel

 

Logo Eteck
Logo Ad.nl
Logo RTW FM
Logo Nibud
Logo Omroep Wetering
Logo Fit At Home
Logo VariantZorg

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288