In 60 dagen grip op je geld!

In 60 dagen grip op je geld!

Wil je van iedere maand al je geld uitgeven naar iedere maand honderden euro's sparen voor je dromen en je doelen?

Oftewel van financiële stress naar een financieel zorgeloos en ontspannen leven!

Geen geschuif en gegoochel meer met geld, maar een stabiele toekomst met genoeg geld NU, maar ook voor LATER!

Hoef je niet langer na te denken? Neem direct contact op!

CONTACT

Doodmoe word je van de discussies en het gedoe over geld. Je merkt dat je het onderwerp geld probeert te vermijden, maar dat lukt vaker niet dan wel. Onderhuids is het altijd aanwezig. Het sijpelt door in de opvoeding van de kinderen, het plannen van een avondje met vrienden en zoiets leuks als het uitzoeken van de vakantie. 

Wat het zo ingewikkeld en pijnlijk maakt, is dat je een goed salaris hebt. Slim bent. En toch zijn er financiële zorgen en problemen. Vrienden en buren waar je jezelf mee vergelijkt, doen veel meer. Hoe dan? Ze verdienen echt niet meer.

Je bent moe. Het is zo niet leuk meer. Maar…..

Zolang je hetzelfde blijft doen, hou je gedoe over geld!

Stel je eens voor:

  • Dat de discussies over geld stoppen!
  • Dat je altijd precies weet hoeveel geld er deze maand nog is!
  • Dat je automatisch spaart voor die mooie reis, de nieuwe keuken, de studie van de kinderen!
  • Dat het geld voor plotselinge uitgaven er gewoon is!
  • Dat er eindelijk RUST is!!!

En dat, terwijl je nog steeds een heerlijk leven hebt. Zoiets als je vrienden en je buren nu :).

Hoe fijn zou het zijn om vriendjes te zijn met je geld? Niet meer aanmodderen. Niet meer automatisch nee moeten zeggen. Een broek en een jasje voor jezelf kopen zonder je schuldig te voelen. Gewoon gelukkig en financieel ontspannen zijn.

Grip op je geld in 60 dagen!

Voel je aan alles dat dít is wat je wilt en wat je nodig hebt? Twijfel dan niet langer! Weet dat ik je kan helpen. Ik leer je (of jullie) in 60 dagen hoe je grip krijgt, en houdt, op je geld.

Ik neem je stap voor stap mee door het proces en garandeer een financiële transformatie. Zowel praktisch als mentaal!

CONTACT

Er komt eindelijk rust!

Als financieel coach ken ik de praktische trucs, de regels en de wetten. We vereenvoudigen je financiën op een manier die bij je past. Praktisch en structureel, zodat het nog maar weinig tijd kost. Er is alle ruimte voor eventuele emoties die er zijn! Ik heb een helikopterview en ben positief kritisch, maar er moet niks. Het is jouw leven. We maken een persoonlijk financieel plan dat rekening houdt met je wensen. Nu én in de toekomst!

Daarmee zijn de discussies over geld voorbij. Je weet altijd precies wat je deze maand nog kunt besteden – ruim genoeg! En die mooie reis met het gezin, de nieuwe keuken of de studie van de kinderen: die komt er!

Na afloop van het 60 dagen-traject blijk je je veel meer te kunnen veroorloven dan je gedacht had. Uit eten met vrienden? Geen punt. Buurtfeestje? Je draagt gewoon bij, zonder buikpijn. Het jubileumcadeau voor je collega of de schoolexcursie voor de jongste? Dat haal je gewoon uit het daarvoor bestemde potje, geen probleem!

Voor het eerst in je leven hou je geld over. Niet één keer, toevallig, maar structureel elke maand. Dat scheelt zó veel… In gesprekken, in je nachtrust, in de sfeer in huis. Het is weer gezellig thuis! Eindelijk zijn jullie het gelukkige, ontspannen gezin dat je altijd hebt proberen te zijn.

Het 60 dagen traject Grip op je geld is een investering in je toekomst.

CONTACT

Investering

De investering, want dat is het echt!, voor dit traject is:

€ 1.995,- 

De aanbetaling is €200,- en de overige termijnen, plannen we in in je financiële plan.


Natuurlijk is dit serieus geld. En als financieel coach begrijp ik maar al te goed dat geld een ding is. Echt waar!

Maar je bent niet voor niks op deze pagina. De financiële stress gaat niet vanzelf over door je best te doen en eraan te denken. Als je het nu niet doet, wat moet er dan eerst nog gebeuren voordat je wél bereid bent om in actie te komen? Nog een ruzie? Nog een slapeloze nacht? Nog meer buikpijn, frustratie, schaamte of ongemak?

Klinkt onaardig hè, maar dit zie ik wel vaak gebeuren. "Ik probeer het nog even zelf" of "We proberen het nog even zelf" Werken met mij heeft al bij heel wat stellen een scheiding voorkomen.

Het is eng en ongemakkelijk om in actie te komen, omdat je weet dat het confronterend gaat zijn. Maar ik kan je geruststellen, nog één keer een korte confrontatie met jezelf en elkaar is veel beter dan maand na maand geconfronteerd te worden met onbegrip en frustratie, omdat het geld iedere maand op gaat aan.... ja aan wat eigenlijk!?

Gun jezelf te investeren in financiële groei. Er is namelijk directe winst!!

Als je echt aan de slag gaat met alles wat we tijdens het traject behandelen, en nee je hoeft niet bang te zijn dat je van mij dingen moet of niet meer mag, dan verdien je dit traject binnen vier maanden terug. Soms al sneller. En soms in veelvoud. Beloofd!

Honderden stellen en singles zijn je al voorgegaan.

En als je eenmaal weet hoe het werkt, heb je daar de rest van je leven wat aan.

Een mooie bonus! Je laat de kinderen zien hoe je goed met geld omgaat. Kinderen kijken alles af van hun ouders en krijgen, na het 60 dagen traject, het goede voorbeeld! Alle geldvragen over de fase waar je kinderen inzitten of naartoe groeien, nemen we uiteraard mee.

CONTACT

Wat ben ik blij dat ik jou ben tegengekomen. Waar we geen weg meer zagen heb jij geholpen door, inzichten te geven in ons financiële plaatje, binnen 3 maanden. Een duidelijk overzicht waarin we nu precies weten waar ons geld naar toe gaat en wat we overhouden en we zijn zelfs al flink aan het sparen!! De spanningen die er jaren hebben geheerst rondom geld zijn verdwenen en er is nu rust rondom geld. Wat heerlijk binnen ons jonge gezin. Heel erg bedankt voor al je tips en adviezen!

- Milou

Bekijk ook!

Kijk vooral ook bij de andere Google reviews.

Heb je nog vragen? Misschien staat het antwoord bij veelgestelde vragen.

Toch eerst meer weten? Schrijf je in voor mijn GRATIS online masterclass "Master je Financiën".

Ik realiseer me dat het best spannend is, maar het begint met een hele eenvoudige eerste stap :)
Vrijblijvend contact opnemen!

CONTACT

Volg Uitkomen met je Inkomen voor tips en weetjes op   - -

Logo VariantZorg
Logo Nibud
Logo Ad.nl
Logo Fit At Home
Logo Omroep Wetering
Logo Eteck
Logo RTW FM

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288