• Home
  • Blog
  • Financiële stress en zorgen zet spijt om in actie!

Financiële stress en zorgen zet spijt om in actie!

Financiële stress en zorgen zet spijt om in actie!

Financiële stress en zorgen zet spijt om in actie!
  • Financieel coach Caroline
  • 22-03-2024

Financiële stress en zorgen? Zet spijt om in actie! Je verdient echt wel lekker, goed zelfs, maar het geld glipt door je vingers. Iedere maand weer! Daardoor zijn geld, financiën en jij geen vriendjes. Je weet dat je er wat mee moet, maar hoe dan!? .

Ken je dat bekende, knagende gevoel van spijt? Het gevoel van "Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?"
Je bent niet de enige! Klanten vertellen vaak dat ze balen dat ze nu pas mijn programma volgen. Begrijpelijk, maar zo werkt het niet

Jarenlang hebben ze honderden euro's uitgegeven zonder een helder plan of doel voor ogen. Inkomsten kwamen binnen en verdwenen als sneeuw voor de zon, zonder erbij na te denken. En lange tijd was dit oké. Ze dachten er niet bij na.

Resultaat? Een bankrekening die iedere maand leeg was en geen idee waar al dat geld bleef. Frustrerend, toch?

Als dit ook jouw verhaal is, dan weet je dat ook jij dat lange tijd onbewust hebt gedaan. We geven maar liefst 95% van ons geld uit op de automatische piloot.

En verdien je dan zo weinig? Nee, dat maakt het juist zo pijnlijk. Het geld glipt gewoon door je vingers, zonder dat je weet waar het naartoe gaat.

Net als vorig jaar. En het jaar daarvoor.

Er is echter iets veranderd.
Jij bent veranderd!

Spijt hebben van al dat geld dat je gedachteloos hebt uitgegeven aan, ja aan wat eigenlijk?, heeft geen zin. Balen dat je niet eerder in actie bent gekomen ook niet. Je was er gewoon nog niet aan toe!

Verandering begint namelijk pas wanneer de comfortabele routine begint te knellen. Wanneer het begint te schuren, te irriteren en te frustreren.

Misschien kan je af en toe een rekening niet betalen, moet je die droomreis naar Viëtnam (weer) uitstellen of is er geen geld voor een andere auto.

Pas wanneer het frutstreert dat er nooit geld is voor onvoorziene uitgaven of wensen en dromen, begint het verlangen naar een andere, betere manier om met je geld om te gaan.

En het moment dat jij klaar bent voor verandering is nu. Daarom lees je nu dit blog :).

Het geheim van mensen die altijd geld hebben voor belangrijke én echt leuke dingen, is dat ze grip hebben op hun uitgaven en dat ze een exact plan hebben. Ook hebben ze overzicht en inzicht in hun cijfers en in zichzelf.

Als dit resoneert en jij ook genoeg geld wilt hebben voor nu én voor plotselinge, onverwachte kosten én die mooie reis naar Viëtnam, wacht dan niet langer. Het is nu tijd om in actie te komen!

Je hebt lang genoeg je geld op gevoel, onbewust en op de automatische piloot uitgegeven. Het is tijd om te leren hoe ook jij overzicht en inzicht krijgt. In je cijfers en in jezelf.

Boek vandaag nog een gratis en vrijblijvend Financieel Fit gesprek van 20 minuten en ontdek hoe je honderden euro's per maand kunt besparen. Geld dat je bewust gaat sparen voor jouw toekomstige zelf.

8 op de 10 mensen verdienen de investering in 4 maanden terug! Jij ook! Want tijdens het Financieel Fit gesprek ga ik na of jij het traject inderdaad in korte tijd terug kan verdienen. Maar dit GRATIS en vrijblijvende gesprek is er ook om vragen te stellen die je nog hebt en eventuele twijfels te bespreken.

Tot snel!

Plan nu een Financieel Fit gesprek!

Logo RTW FM
Logo Nibud
Logo Fit At Home
Logo Eteck
Logo Omroep Wetering
Logo VariantZorg
Logo Ad.nl

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288