Gecertificeerd Budgetcoach en andere certificaten

NEN 8048 gecertificeerd budgetcoach

Kiwa certificaatSinds 2018 ben ik gecertificeerd budgetcoach. NEN 8048 gecertificeerd budgetcoach betekent dat het onderhouden van de vakbekwaamheid belangrijk is. Wet- en regelgevingen veranderen en het is belangrijk om hiervan op de hoogte te blijven door o.a. scholing. Kiwa Nederland verplicht ons om jaarlijks Permanente Educatiepunten te behalen door middel van trainingen. Daarnaast zal iedere 5 jaar opnieuw het examen Persoonscertificering Schuldhulpverlening module SHV III (budgetcoaching) behaald moeten worden.

Op deze manier garandeert Budgetcoach Waddinxveen de vakbekwaamheid.

Learncare Academy: Begeleiden van ondernemers met schulden

Learncare Academy Certificaat

Na 2 jaar ervaring in het begeleiden van zelfstandig ondernemers, heb ik in 2020 het officiële certificaat gehaald.

Zelfstandig ondernemers hebben, naast uitdagingen in de persoonlijke financiën, ook zakelijk financiële uitdagingen. Privé en zakelijk loopt door elkaar. Dit betekent dat er nog meer manieren zijn om de inkomsten en uitgaven in evenwicht te brengen. Meer knoppen om aan te draaien.

Budget Life Planner

Budget Life Planner CertificaatIn 2021 heb ik mijn diploma Budget Life Planner gehaald!

Eigenlijk zou ik mezelf “Life Event Coach met de focus op financiën” willen noemen. Maarja, wie kent dit begrip en is daarnaar op zoek? En toch is het wel wat ik doe.

Door in te zoomen op de financiën ontstaat er vertrouwen en verdiept het contact zich. Daardoor gaan de gesprekken vaak over veel meer dan over geld alleen. Gelukkig maar want dat is waarom ik dit werk met zoveel plezier en passie doe.

Om deze reden heb ik de opleiding Budget Life Planner gevolgd.

Nu kan ik tijdens Life Event gesprekken zoals kinderen krijgen, samenwonen, trouwen, overlijden, scheiden, pensioen enz. financieel nog beter ondersteunen.

Tenslotte neem je de belangrijkste financiële beslissingen bij “veranderingen” in je leven. Wat moet je financieel regelen, waaraan moet je denken?

Logo Nibud
Logo Fit At Home
Logo Ad.nl
Logo VariantZorg
Logo Eteck
Logo Omroep Wetering
Logo RTW FM

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288