Sparen en Financieel inzicht in Benthuizen

Leren sparen en financieel inzicht krijgen in Benthuizen

Leren hoe sparen wel lukt! Ik leer jullie sparen en zorg dat jullie door middel van financieel inzicht wensen en dromen laten uitkomen. Als financieel coach, budgetcoach, in Waddinxveen help ik ook in Benthuizen.

Zien jullie de noodzaak van sparen, maar lukt sparen niet? Ondanks excel lijstje maken, tips op internet zoeken, afspraken maken, aardige gesprekken, moeizame gesprekken of ruzie maken. Ik ben Caroline Hertog, financieel coach, budgetcoach, en ik laat jullie zien waar de bottleneck zit. Samen lossen we deze op en lukt sparen wel. Sparen voor een veilige buffer, je trouwerij, de studie van de kinderen of welke droomdoelen jullie dan ook hebben.

Caroline Dorpstraat.jpg

Het aanpakken en regelen van je financiën kan knap lastig zijn. Om goed met geld om te gaan, is het belangrijk om te weten hoe geld werkt en een plan te hebben dat bij jullie past. Het moet naadloos aansluiten op waar jullie blij en gelukkig van worden. Met mijn financiële kennis leer ik jullie hoe geld werkt. En met mijn mensenkennis vind ik samen met jullie, jullie optimale manier om je droomdoelen te halen.

If you can dream it, you can do it

Bij stellen is er een extra uitdaging. De oplossing en manier van de één is niet automatisch de oplossing en manier van de ander. Jullie hebben ieder je eigen patronen en overtuigingen. Deze ontdekken en begrijpen, helpt om grip te krijgen op het geld. Maar ook om in de toekomst zonder gedoe samen de geldzaken te regelen. Ik kijk en denk als onafhankelijke derde met jullie mee en begeleid je stap voor stap door het proces. Mijn enthousiasme en motivatie werken aanstekelijk waardoor financiën leuk worden. Ook als je je daar nu nog niks bij kan voorstellen :).

Zet vandaag nog de eerste stap en neem contact op voor een gratis gesprek. In dit gesprek gaan we in op jullie situatie en denk ik alvast met jullie mee.

Niet alleen in Benthuizen, maar ook in Waddinxveen, Zwammerdam, Zoetermeer, Zevenhuizen, Reeuwijk-Dorp, Reeuwijk, Moordrecht, Moerkapelle, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Hazerswoude-Dorp, Gouda, Boskoop, Bodegraven, Bleiswijk, Benthuizen, Alphen aan den Rijn,

Logo Omroep Wetering
Logo Fit At Home
Logo RTW FM
Logo Nibud
Logo VariantZorg
Logo Eteck
Logo Ad.nl

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288