Verdient een bedrijf de kosten voor een budgetcoach terug?

Verdient een bedrijf de kosten voor een budgetcoach terug?

Als bedrijf verdien je de kosten voor een budgetcoach, financieel coach, snel terug.

Financiële zorgen hebben een grote impact. Je kan ze niet even uitschakelen, ze verdwijnen niet vanzelf en je kan er niet voor weglopen. Met als gevolg dat, hoe graag iemand ook zou willen, het onmogelijk is om werk en privé gescheiden te houden. De vraag "wat kost het wanneer we niks doen?"* is daarom reëel.

Hulp aanbieden is een win-win situatie!

Allereerst natuurlijk voor de werknemer. Die staat er niet langer alleen voor, waardoor er direct rust komt. Er komt weer licht aan het eind van de tunnel.

Als bedrijf krijg je een ontspannen collega met een betere concentratie en daardoor minder fouten en ongelukken. De kans op ziekteverzuim door financiële stress verdwijnt. Een ontspannen werknemer is ook fijner in de omgang en flexibeler in de interactie met collega's en leidinggevenden. De salarisadministratie heeft minder werk aan voorschot verzoeken en de gesprekken en administratie rondom loonbeslag.

Jullie krijgen allebei, werkgever en werknemer, weer tijd en ruimte om je volledig op het werk te richten!

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkom hoge kosten door financiële zorgen bespreekbaar te maken. Life events vragen om aanpassing van financieel gedrag. Durf als werkgever te vragen of het financieel goed gaat bij verhuizing, samenwonen, kinderen krijgen, mantelzorg, ziekte (ook van partner), ontslag partner enz. Zijn er zorgen? Bied dan een financieel coach aan om te helpen een nieuw financieel evenwicht te vinden. Hiermee voorkom je financiële problemen en hoge kosten voor het bedrijf.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met me op.

NEEM CONTACT OP

 

* Volgens het Nibud lopen de kosten voor een werknemer met schulden op tot € 13.000 euro per jaar (bij modaal salaris en fulltime dienstverband).

Logo Eteck
Logo RTW FM
Logo Nibud
Logo Ad.nl
Logo Omroep Wetering
Logo Fit At Home
Logo VariantZorg

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288