Waar bestaat een budgetcoach traject uit?

Waar bestaat een budgetcoach traject uit?

Het is eigenlijk heel simpel: Tijdens een budgetcoach traject richten we het allemaal zó in dat jullie je geld precies kunnen gebruiken voor de dingen die jullie belangrijk vinden.

Dus kom ik langs. We hebben het over jullie huidige financiële situatie, over jullie leven en de dingen die nu in de weg staan om je wensen waar te maken. En we pakken natuurlijk de cijfers erbij, zodat ik er met mijn financiële kennis, mijn helikopterview en mijn positief kritische blik chocola van kan maken. Denk niet te moeilijk over ‘de cijfers’, wat er op je bankrekening gebeurt is een prima start.

Ik denk mee, vereenvoudig en samen structureren we tijdens het budgetcoach traject jullie financiën op een manier die bij jullie past. Het is jullie leven, jullie keuzes, jullie manier. Ik doe, als professional, wat nodig is om te zorgen dat jullie geld je leven makkelijker gaat maken.

We hebben meerdere keren contact, bij jullie thuis en/of via beeldbellen. Hoe vaak, dat hangt af van wat er in jullie specifieke situatie nodig is.
Ik leer jullie hoe geld werkt en aan welke knoppen je kan draaien om het resultaat te bereiken dat jullie voor ogen hebben.

Aan het eind van onze samenwerking hebben jullie je bankrekening en een paar spaarpotjes zo ingericht dat ze écht voor jullie werken. Je komt geen geld meer tekort en houdt zelfs geld over voor de dingen die je zo graag eens wilt doen of hebben… Het gedoe over geld is verleden tijd. Laat de goede tijden maar komen!

Ik waarschuw wel alvast: Ik zet veel in beweging!
Zorgen en problemen vreten energie. Door met mij aan de slag te gaan, krijgen jullie energie.

Toch nog vragen of meteen een gesprek inplannen? Neem contact met me op.

Ik kom altijd eerst gratis kennis maken. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

NEEM CONTACT OP

Logo Ad.nl
Logo RTW FM
Logo Omroep Wetering
Logo Eteck
Logo Fit At Home
Logo Nibud
Logo VariantZorg

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288