Financiele hulp bij schulden in Bodegraven

Financiële hulp bij geldstress of schulden in Bodegraven

Geldstress en schulden horen er níet bij en verdwijnen ook níet vanzelf. Ik leer jullie hoe het anders kan! Uitkomen met je Inkomen helpt bij geldstress, geldzorgen en schulden in Bodegraven!

Er wordt vaak gedacht dat tweeverdieners geen geldzorgen hebben en dus geen financiële hulp nodig hebben. Het tegendeel is waar! Toch vind je, tussen de wirwar aan informatie op internet, bijna geen oplossingen voor jullie situatie.

Mijn naam is Caroline Hertog, ik ben financieel coach, budgetcoach, en ik leer tweeverdieners hoe zij een financieel ontspannen leven krijgen. Geen geldstress of betalingsachterstanden meer, maar sparen voor dromen en wensen.

Ik geloof dat iedereen kan leren om anders met zijn of haar geld om te gaan. Dat het niet lukt, ligt niet aan jou. Dat het niet lukt, ligt ook niet aan de ander.

Zolang je hetzelfde blijft doen, verandert er niks!

Herken je dit?

Je vindt dat je niet mag klagen. Jullie hebben een leuk huis, één of twee auto's, twee salarissen, kinderen, misschien een kat of een hond en een druk sociaal leven. Jullie werken hard en hebben alles wat je hartje begeerd. De buitenkant ziet er perfect uit.

Het voelt echter alles behalve perfect. Jullie voelen je onrustig omdat het iedere maand afwachten is of alle rekeningen net wel of net niet betaald kunnen worden. Onzeker omdat jullie niet begrijpen waar het geld blijft. Onderling zijn er steeds meer spanningen. Piekeren - stress! Samen over de geldproblemen praten is misschien zelfs een uitdaging geworden!

Kortom, tijd voor een oplossing!

61E4E98E-AECA-4E53-A801-B6BD3BBCD837.jpeg

Financieel coach - Budgetcoach

Ik snap dat het inschakelen van een budgetcoach, financieel coach klinkt al beter, lastig is. Maar doorgaan met hoe het nu gaat, is eigenlijk geen optie meer.
Laat mij jullie helpen met mijn financiële kennis. Ik ken de mogelijkheden en onmogelijkheden en weet waar je moet beginnen. Mijn enthousiasme voor geld en cijfers werkt aanstekelijk. Ik denk actief met jullie mee, maar van mij moet niks. Mijn persoonlijkheid en aanpak brengt veel in beweging. Inkomsten en uitgaven komen in evenwicht en er komt ruimte om te sparen. Ik neem jullie stap voor stap mee door het proces. Samen vinden we jullie manier om nu en in de toekomst financieel ontspannen te leven. Met geld voor een buffer (die rust geeft), een droomreis, de studie van de kinderen of wat je spaardoelen dan ook zijn.

Het wordt een totale financiële transformatie waarbij er na afloop weer tijd en energie is voor elkaar en het gezin.

Gun jezelf om te investeren in een financieel gezonde toekomst!

Klinkt dit je als muziek in de oren? Neem contact op voor een gratis sessie. Zoomen we in op jullie situatie, help ik je alvast op weg en wie weet gaan we daarna samen aan de slag.

NEEM CONTACT OP

Niet alleen in Bodegraven, maar ook in Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Bleiswijk, Boskoop, Gouda, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Moerkapelle, Moordrecht, Reeuwijk, Reeuwijk-Dorp, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zwammerdam, Waddinxveen,

Logo Fit At Home
Logo Ad.nl
Logo VariantZorg
Logo Nibud
Logo RTW FM
Logo Omroep Wetering
Logo Eteck

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288