Groepstraject Financieel Kompas

Groepstraject Financieel Kompas

Eén van de grote voordelen van het groepstraject Financieel Kompas, behalve de prijs, is dat je leert van elkaar en dat je ziet dat jij écht niet de enige bent met wél een goed salaris, maar géén grip op je uitgaven! 

En dus ook niet de enige met onrust en geldzorgen! 

Schaamte en ongemak zijn vaak de reden om niet met je geldzaken aan de slag te gaan. 

Best raar!! 

Want de maandelijkse confrontatie dat het geld er deze maand wéér net zo hard is uitgegaan als dat het erin is gekomen, is - op zijn zachts gezegd - heeeel vervelend.

Geen geld hebben voor je droomvakantie, die mooie elektrische fiets en een nieuwe bank terwijl je goed verdient, is super irritant. 

Stress en frustratie door financiële zorgen, wakker liggen door gepieker, het maakt het leven niet makkelijker en fijner. 

Zet daarom je schaamte en ongemak opzij en gun jezelf te investeren in een financieel ontspannen leven. Een toekomst met genoeg geld nu en daarnaast sparen om je droom of dromen uit te laten komen. Maar ook sparen voor een veilige buffer, waardoor je leven tegen een stootje kan. 

Eén keer door de zure appel heen bijten is veel makkelijker. Dan weet je voor eens en voor altijd hoe geld werkt en hou je maandelijks honderden euro’s over. 

Eind september start ik met een tweede Financieel Kompas Traject.

Een tweede pilot groep… en dus voor de mooie pilot prijs van €995,- per persoon. (Daarna gaat de prijs écht omhoog naar €1.195,- of €1.295,-.)

Is het jouw tijd voor een stok achter de deur en/of een schop onder je kont? Jouw tijd om eindelijk de regie te pakken over je financiën? Meld je dan NU aan!!

Schrijf op het contact formulier “Jaaa leuk! Ik doe graag mee met het groepstraject Financieel Kompas!” en ik neem contact met je op.

Werk met mij!

Wil jij ook een financieel ontspannen leven voor jouw gezin? Ontdek wat ik voor jullie kan betekenen!

Lees hier meer

1

Recensies!

Bijna honderd andere stellen zijn jullie voorgegaan. Nieuwsgierig wat anderen zeggen?

Google reviews

2

Blogs, podcasts en social media

Er is zo ontzettend veel te vertellen en te weten over geld. Ik geef tips en inspireer via blogs, podcasts, social media en radio RTW FM. Volg Uitkomen met je inkomen voor tips en weetjes op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Naar de blogs

3

Werk met mij!

Wil jij ook een financieel ontspannen leven voor jouw gezin? Ontdek wat ik voor jullie kan betekenen!

Lees hier meer

4

Recensies!

Bijna honderd andere stellen zijn jullie voorgegaan. Nieuwsgierig wat anderen zeggen?

Google reviews

5

Blogs, podcasts en social media

Er is zo ontzettend veel te vertellen en te weten over geld. Ik geef tips en inspireer via blogs, podcasts, social media en radio RTW FM. Volg Uitkomen met je inkomen voor tips en weetjes op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Naar de blogs

6

BONUS

Je krijgt naast 6 x 2 uur met de groep, bij mij op locatie in Waddinxveen, ook een zoom afspraak van 1 uur, waarin ik één op één met je meedenk voor het optimaliseren van jouw financieel plan. 

Wil jij eindelijk de wind in de zeilen hebben?

Vul het contact formulier in met “Jaaa leuk! Ik doe graag mee met het Financieel Kompas Groepstraject!” en ik neem contact met je op. 

Contact opnemen!

Mijn ouders hebben een zeilboot. In de weekenden en de vakanties waren wij altijd op het water. Ik had daar een haat-liefde verhouding mee!!

Ik ben een mensen mens. Zo had ik vriendinnetjes gemaakt in de haven waar ik mee speelde en lol mee had… zij gingen de volgende dag naar Texel en wij naar Vlieland. Toen ik niet meer mee moest, ging ik nog maar sporadisch mee.

Toch heeft mijn jeugd, mijn opvoeding, mij de magie van water, wind en zeilen meegegeven. Maar ook het besef dat je van zon en windstilte binnen het uur in zwaar weer kan zitten.

Die snelle, plotselinge omslag zie ik ook bij mijn klanten!
Van maand naar maand leven zonder financieel plan, op gevoel, gaat goed zolang de zon schijnt en er weinig wind staat. Maar wat als er ineens zwaar weer opkomt. Dan ben je te laat!

Of wat als je wilt sparen voor een opleiding, een ander huis of een caravan? Zonder de juiste koers, blijft het een droom die nooit uitkomt. 

Vandaar het Financieel Kompas Traject! (Met een knipoog naar mijn jeugd) 

 • Voor een financieel ontspannen leven!
 • Met genoeg geld nu, maar ook in de toekomst!
 • Om dromen uit te laten komen.
 • Maar bovenal voor RUST
 • Voor grip op je geld!

Pak de regie over je financiën en schrijf je NU in!

Ik wil deze tweede pilot groep niet groter hebben dan 5 mensen.

Reserveer daarom NU je plek!

“Jaaa leuk! Ik doe graag mee met het Financieel Kompas Groepstraject!” is genoeg. Ik neem bij ontvangst contact met je op voor de details.

 Contact 

Veelgestelde vragen:

Wanneer zijn de live bijeenkomsten?

Op de volgende woensdagavonden van 19:00 tot 21:00 uur

 • 27 september
 • 11 oktober
 • 25 oktober
 • 8 november
 • 29 november
 • 20 december

Waar zijn de live bijeenkomsten?
Ik heb een super leuk kantoor in Waddinxveen, Kouwe Hoek 8!
Voor koffie, thee, water en wat lekkers wordt gezorgd.

Wat moet ik meenemen?

Een laptop en je telefoon! Maar natuurlijk ook je enthousiasme om nu eindelijk de baas te worden over je uitgaven, zodat er WEL maandelijks geld overblijft.

Mijn partner en ik willen samen meedoen met het groepstraject. Kan dat?
Nee, dat kan niet!

Ik raad partners absoluut aan om samen een traject te doen, maar dat kan beter in mijn “Grip op je geld in 60 dagen” traject. Qua prijs, voor twee personen, maakt dat niet uit en het traject is hetzelfde. Het verschil is dat ik bij het Grip op je geld in 60 dagen traject alle tijd en aandacht voor jullie heb. Daardoor kan ik gerichter helpen en leer ik jullie ook om weer open en eerlijk over geld en de emoties die daarbij spelen, te praten.

Worden de bijeenkomsten opgenomen?
Nee, het is de bedoeling dat je écht aanwezig bent.

Logo VariantZorg
Logo Omroep Wetering
Logo Fit At Home
Logo Nibud
Logo Ad.nl
Logo RTW FM
Logo Eteck

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288