Werknemer met schulden in Zoetermeer

Werknemer met geldzorgen of schulden in Zoetermeer

Uitkomen met je Inkomen helpt werknemers met geldzorgen of schulden in Zoetermeer.

Waarom zou je als werkgever een werknemer met geldzorgen en geldproblemen laten aanmodderen? Daar hebben jullie allebei last van en wanneer er niks verandert, wordt het van kwaad tot erger. Als budgetcoach, financieel coach, zorg ik dat werknemers zich weer volledig op het werk kunnen concentreren omdat ze niet langer alleen staan in hun strijd tegen de financiële zorgen. Ik neem ze mee in het proces en help ze stap voor stap schulden af te lossen en in de toekomst nieuwe schulden te voorkomen. Heb je als bedrijf in Zoetermeer een werknemer waarover je je zorgen maakt dan help ik graag om financiële en daarmee emotionele stabiliteit te krijgen.

Mijn naam is Caroline Hertog en ik kom graag naar Zoetermeer om kennis te maken.

Schulden en betalingsachterstanden hebben een grote impact

Financiële zorgen en problemen hebben een enorme impact op mensen en hun directe omgeving. Dus ook op hun functioneren als werknemer.

  • Vaker arbeidsongeschikt, omdat werken soms gewoon teveel is
  • Concentratieverlies door piekeren en of slecht slapen
  • Verhoogde kans op ongelukken
  • Kort lontje en daardoor meer begeleiding
  • Voorschot vragen op vakantiegeld / 13e maand
  • Tijd en geld voor afhandeling loonbeslag
  • Fraudegevoeligheid

Tijd om hier verandering in te brengen!

Wil je je werknemer helpen? Zet dan vandaag de eerste stap. Ik beantwoord graag eventuele vragen. 

NEEM CONTACT OP

Tijd voor hulp bij financiële problemen

Uitkomen met je Inkomen is persoonlijk en vertrouwd. Als werkgever en werknemer hebben jullie mij als contactpersoon. Hierdoor zijn er korte lijnen, geen vertraging en geen onnodige gesprekken. Uiteraard zijn de gesprekken met de werknemer vertrouwelijk, maar ik ben altijd bereikbaar voor extra informatie of vragen. Behalve een werknemer die weer lekker in zijn of haar vel zit, verdien je als bedrijf de kosten binnen de kortste keren terug.

Wij hebben Caroline benaderd vanuit goed werkgeverschap om medewerkers financieel inzicht te geven en met als doel de financiën op orde te krijgen. Direct na kennismaking een goed gevoel bij de werkwijze van Caroline en haar betrokkenheid bij onze medewerkers. Het voelt veilig en vertrouwd met haar te spreken en informatie te delen. Wij zijn enthousiast en zullen met haar blijven samen werken.

      Joan Grevers

Inzicht in financiën

Ik help werknemers door de financiën te vereenvoudigen en te structureren op een manier die bij de persoon of het gezin past. Stap voor stap zorgen we voor overzicht en inzicht! Door dit proces gaat iemand bewuste financiële keuzes maken en niet langer “op gevoel” geld uitgeven. Resultaat? Schulden aflossen, sparen, rust én geld en financiën worden leuk. De werknemer krijgt weer tijd en energie om te werken.

Betalingsproblemen en schulden komen vaker voor dan je denkt

Één op de drie huishoudens heeft betalingsproblemen. Denk bij een vermoeden dus niet dat het wel zal meevallen, vaak is er dan al meer aan de hand. Mensen verbergen en verdringen financiële problemen omdat ze zich ervoor schamen. Vooral voor de werkgever! Als werkgever help je iemand enorm door een oprecht gesprek te starten en hulp aan te bieden. Een werknemer doet dit zelden uit zichzelf. Meer weten over hoe een gesprek eruit kan zien, wat ik voor jullie kan betekenen of een gesprek inplannen? Neem vooral contact op.

NEEM CONTACT OP

Kosten

Budgetcoaching is maatwerk. Ieder traject verschilt in tijd en intensiviteit. Er is daarom niet één prijs vast te stellen. Tijdens het gratis intakegesprek kan ik, aan de hand van de wensen en doelen, een kostenplaatje geven. De kosten verdien je dubbel en dwars weer terug!

Niet alleen in Zoetermeer, maar ook in Zwammerdam, Zevenhuizen, Reeuwijk-Dorp, Reeuwijk, Moordrecht, Moerkapelle, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Hazerswoude-Dorp, Gouda, Boskoop, Bleiswijk, Benthuizen, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Waddinxveen,

Logo Nibud
Logo Omroep Wetering
Logo VariantZorg
Logo Fit At Home
Logo RTW FM
Logo Ad.nl
Logo Eteck

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288