Wat kost een budgetcoach / financieel coach?

Wat kost een budgetcoach / financieel coach?

Een heel logische vraag "wat kost een budgetcoach / financieel coach?"

Ik snap dat je goed wilt afwegen of je mij als financieel coach inschakelt. Ik kost tenslotte geld en dat is nou juist wat jullie tekort komen. Dus wat kan ik dat jullie zelf niet kunnen? Is dat het geld waard?

Je hebt ongetwijfeld internet al afgestruind: hoe krijg je overzicht en inzicht? Je hebt intussen alle geldbesparende tips al gezien en er een aantal toegepast.
En toch blijft het probleem bestaan. Er gaat te veel geld uit en er blijft te weinig over. Waarschijnlijk is geld inmiddels allesbehalve jullie favoriete gespreksonderwerp. 

Ik lever maatwerk. Je krijgt niet zomaar adviezen en tips om geld te besparen, maar we richten jullie financiën zo in dat geld jullie leven makkelijker maakt in plaats van moeilijker. En ik help je om die nieuwe structuur ook daadwerkelijk te gebruiken. Want daar ontbreekt het nogal eens aan als je het zelf probeert, ja toch?
Zo verdien ik mezelf dubbel en dwars terug.

Oké, en nou de kosten. Ieder traject is anders en verschilt qua intensiteit en duur. Juist omdat we echt op maat met jullie situatie aan de slag gaan. Het is daarom onmogelijk om zonder gesprek een offerte te maken.
Tijdens het gratis en vrijblijvende eerste gesprek - wat heb je te verliezen!? - geef ik een kostenplaatje. De kosten voor het traject nemen we vervolgens mee in jullie financiële planning, zodat er alleen maar winst te behalen is.

Ik beloof je dat jullie de investering in 3 tot maximaal 4 maanden hebben terugverdiend. Vervolgens heb je er de rest van je leven wat aan. Zowel in mentale rust als in financieel ontspannen leven. Maar ook in hoe jullie met elkaar en de kinderen omgaan. Geld binnen een relatie speelt nou eenmaal een enorm grote rol.

Het traject “samen grip op jullie geld” is daarom een investering in jullie toekomst!

Neem vooral contact op als je nog vragen hebt of een afspraak wilt inplannen.

NEEM CONTACT OP

 

Logo Nibud
Logo Eteck
Logo Ad.nl
Logo VariantZorg
Logo Omroep Wetering
Logo RTW FM
Logo Fit At Home

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288