Budgetcoach voor werkgevers

Budgetcoach Waddinxveen voor bedrijven

Werknemers met schulden ervaren stress en kunnen zich door hun zorgen minder goed concentreren op het werk. Ze slapen misschien minder goed en ervaren vaak lichamelijk ongemak. Het ziekteverzuim kan hoger liggen dan gemiddeld en er kan sprake zijn van een zogenaamd kort lontje. Tel daarbij de kosten en tijd voor eventueel loonbeslag en je hebt een goede reden om een budgetcoach in te schakelen.

Het aanbieden van een budgetcoach traject verdient zich snel terug. Je werknemer krijgt zijn financiën en emoties weer in balans en jullie kunnen je allebei weer volledig op het werk richten.

Jouw financieel coach - Uitkomen met je Inkomen

Geldzorgen en financiële stress hebben invloed op hoe je je voelt. Wanneer geld sneller wordt uitgegeven dan verdient, ontstaat er spanning. Bij jou, bij je partner en misschien ook onderling. Financiële zorgen laten je niet los. Je kan ze niet even uitzetten en ze lossen niet vanzelf op.
Wat het ingewikkeld maakt is dat geld veel meer is dan een ruilmiddel. Je persoonlijkheid, overtuigingen en gewoonten hebben invloed op hoe je met geld omgaat. Jouw oplossing is niet de oplossing van de ander. Vroeg of laat ontstaan hierdoor strubbelingen, ingewikkelde gesprekken en gedoe.
Denk niet langer dat dit er allemaal bij hoort! Het kan echt anders en ik leer jullie hoe!!

Logo Nibud
Logo Ad.nl
Logo Omroep Wetering
Logo RTW FM
Logo Eteck
Logo Fit At Home
Logo VariantZorg

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288