Hoe gaat de budgetcoach te werk?

Hoe gaat de budgetcoach te werk?

Samen met je werknemer ga ik aan de slag om door middel van inzicht te werken aan motivatie, zelfredzaamheid en het ontwikkelen van de eigen kracht. Je werknemer blijft eigenaar van het proces. Onze verhouding is gebaseerd op gelijkwaardigheid. We zitten als twee deskundigen bij elkaar om te werken aan de vraagstukken en mogelijke oplossingen voor de financiële problematiek die is ontstaan. Je werknemer met kennis over zijn persoonlijke leven, zijn normen, waarden en behoeften. Ik met financiële kennis, ervaring en de verschillende manieren die er zijn om budgettaire problemen op te lossen.

Het traject bestaat uit het (eventueel samen) ordenen van de administratie en het opstellen van een maand- en jaarbudget om inzicht te krijgen in de huidige situatie.

Daarnaast is er aandacht voor het coachen. Om een financiële onbalans op te lossen, is een verandering van financieel gedrag nodig. Dit vraagt om verantwoordelijkheid en commitment om de stappen te zetten die nodig zijn. Het duurzaam oplossen van financiële problemen kan alleen wanneer de werknemer vanuit zijn intrinsieke motivatie beweegredenen ontdekt om zijn of haar gedrag te veranderen. Kleine veranderingen en inzichten zorgen vaak voor een groot verschil in de financiële huishouding.

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor jouw organisatie of bedrijf te bespreken.

Jouw financieel coach - Uitkomen met je Inkomen

Geldzorgen en financiële stress hebben invloed op hoe je je voelt. Wanneer geld sneller wordt uitgegeven dan verdient, ontstaat er spanning. Bij jou, bij je partner en misschien ook onderling. Financiële zorgen laten je niet los. Je kan ze niet even uitzetten en ze lossen niet vanzelf op.
Wat het ingewikkeld maakt is dat geld veel meer is dan een ruilmiddel. Je persoonlijkheid, overtuigingen en gewoonten hebben invloed op hoe je met geld omgaat. Jouw oplossing is niet de oplossing van de ander. Vroeg of laat ontstaan hierdoor strubbelingen, ingewikkelde gesprekken en gedoe.
Denk niet langer dat dit er allemaal bij hoort! Het kan echt anders en ik leer jullie hoe!!

Logo Eteck
Logo Omroep Wetering
Logo RTW FM
Logo VariantZorg
Logo Ad.nl
Logo Nibud
Logo Fit At Home

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288