Budgetcoach voor ZZP'ers

Zelfstandig ondernemer en geldzorgen

Je bent een kei in je vak! Je leeft je droom en bent voor jezelf begonnen. Gefeliciteerd!

Je bent enthousiast en werkt met veel plezier aan al je verschillende taken als zelfstandig ondernemer. De ene taak ligt je beter dan de andere. Wat je vak ook is, welk werk je ook doet, budgetteren is altijd een onderdeel. En ik kan wel stellen dat budgetteren niet de favoriet is van veel ondernemers. En toch moet je als zelfstandig ondernemer aan twee kanten budgetteren. Zowel privé als zakelijk!
Misschien heb je een boekhouder of accountant voor je financiële rapportages, boekhouding en belastingzaken, maar dat is niet hetzelfde als budgetteren.  

Je probeert op gevoel je geld te verdelen over alle verschillende uitgaven. Wat je precies aan het doen bent, weet je niet en dat maakt je onzeker. En omdat je onzeker bent, stel je je financiën uit. Je komt geld tekort en gaat er voor het gemak maar even vanuit dat dat zich volgende maand wel weer herstelt. Rekeningen kunnen soms wel en soms niet betaald worden. Je merkt dat je geen overzicht en inzicht hebt in je privé inkomsten en uitgaven. En ook zakelijk schuif je met je geld zonder dat je een duidelijk plan en doel hebt. Dit voelt niet goed en knaagt. Het knagen wordt pijnlijk wanneer de belastingdienst van zich laat horen. Dit is niet wat je voor ogen had toen je zelfstandig ondernemer werd!

Wanneer je als ondernemer financiële rust en voldoende financiële ruimte wilt realiseren is het noodzakelijk dat je een budgetplan en doel hebt, zowel privé als zakelijk.

Een doel zonder plan is slechts een wens

Ik vergelijk dit altijd met een geplande route wanneer je op vakantie naar de mooie Franse Riviera rijdt. Zonder plan wordt het arbeidsintensief en kost het veel energie. Je moet iedere keer opnieuw bedenken wat de volgende actie en afslag zal zijn. Zonder doel kom je waarschijnlijk niet eens aan, want je hebt geen idee waar je naar onderweg bent. Met een vastgelegde route hoef je de route alleen maar aan te houden en kost het je weinig energie. Éénmalig wanneer je je route bepaalt. Wanneer er omleidingen zijn (niet zeldzaam op de weg of in je bedrijf), stuur je bij met je doel voor ogen en zodra je kan, sluit je weer aan op je route.

Ik help je met het opzetten van jouw budgetplan (jouw route). Ieder mens, ieder bedrijf is uniek. Ik help je je schulden af te lossen, ik help je jouw manier te vinden om met je inkomsten en uitgaven om te gaan. Zowel zakelijk als privé. We gaan van overzicht naar inzicht! Een belangrijk moment. Vervolgens gaan we vanuit je inzicht op zoek naar jouw manier om zowel zakelijk als privé financiële rust en vrijheid te bereiken.

Ik wil en kan je helpen. Liever vandaag dan morgen. Want des te eerder jij je privé en zakelijk budgetplan klaar hebt, des te eerder heb jij de tijd en energie om je volledig op je vak te richten. 

Neem vandaag nog contact op via het contactformulier of bel 06-288 23 288 of mail info@budgetcoachwaddinxveen.nl.

Logo Eteck
Logo RTW FM
Logo Ad.nl
Logo VariantZorg
Logo Fit At Home
Logo Nibud
Logo Omroep Wetering

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288