Wat zijn de kosten

Hoeveel kost een budgetcoach een ondernemer?

Dit is absoluut een belangrijke vraag. De vraag die echter ook belangrijk is, is de vraag "wat kost het me nu?".

Je bent niet voor niets op zoek naar antwoorden. De spanning en zorgen die je hebt over je financiën houden je bezig. Je weet dat het anders moet en anders kan. Maar hoe? Je bent een kei in je vak, maar budgetteren is gewoon niet jouw ding. Je passie ligt heel ergens anders. Toch kan je niet zonder budgetteren. Omdat je een eigen bedrijf hebt, zal je zowel privé als zakelijk moeten budgetteren. Je bedrijf zorgt tenslotte voor je inkomen. Hoeveel inkomen heb jij op dit moment privé nodig? Is dit reëel of kan het ook met minder? En hoe zit het met je zakelijke uitgaven? Wanneer de belasting zijn rekening aan je presenteert, ben je dan voorbereid? 

De zorgen die je hebt over je financiën gaan ten koste van je creativiteit, veerkracht en energie. En laten dat nou net belangrijke ingrediënten zijn voor jou als ondernemer.

Wanneer budgetteren niet jouw ding is, laten we dan samen aan de slag gaan. Samen zorgen we voor overzicht en inzicht. Zowel privé als zakelijk. Ik leer je om met andere ogen naar geld te kijken. Samen maken we een route (reisplan) dat bij jou past. Nu en in de toekomst kan je dat volgen. Wanneer onverwachte situaties zich aandienen kan je bijsturen. Je weet waar je naartoe wilt dus je stuurt bewust bij.

De kosten worden bepaald door de tijd die er nodig is om je financiële huishouding zowel privé als zakelijk in kaart en in balans te brengen. Na het gratis kennismakingsgesprek volgt een offerte van de te verwachte kosten. De offerte wordt op maat gemaakt. Het is mogelijk om de factuur op te splitsen tussen zakelijk en privé in verband met het terugvorderen van BTW.

Het spreekt voor zich dat de betalingstermijn in verhouding staat tot jouw situatie. Vaak verdien ik mezelf al snel terug, zowel financieel als emotioneel. Je zal al snel merken dat inzicht rust geeft en meestal dienen de eerste besparingen en mogelijkheden zich al snel aan.

Logo Ad.nl
Logo VariantZorg
Logo Eteck
Logo Nibud
Logo Fit At Home
Logo Omroep Wetering
Logo RTW FM

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288