Van hobby naar werk

Ondernemer zijn: van hobby naar werk

Er zijn zoveel redenen waarom mensen zzp-er of freelancer worden. Zelf heb ik weloverwogen mijn baan in loondienst opgezegd. 
Mijn werk gaf me voldoening. Ik deed de financiële- en salarisadministratie en HR ondersteuning bij een middelgroot productiebedrijf. Toch had ik altijd dat stukje onafhankelijkheidsgevoel. Ik wilde zo graag hard voor mezelf werken en heel belangrijk ik had het gevoel dat ik zoveel meer kon betekenen voor mensen. 

Het was daarom een kwestie van tijd voordat ik de stap zette om voor mezelf te beginnen. Geld en financiën zijn helemaal mijn ding. Voor mij is financieel overzicht en inzicht hebben een tweede natuur.
Snap je dan mijn keuze? Mijn keuze om budgetcoach te worden en mensen financieel te begeleiden is het volgen van mijn passie en doen waar ik goed in ben.

De ondernemers drive
Veel ondernemers zijn een kei in hun vak. Creatief en gedreven. Ze hebben een fantastische drive om onze wereld een beetje mooier te maken. En of je nou bewust zzp-er bent geworden of er per ongeluk in bent gerold, omdat je bijvoorbeeld boventallig was geworden, financiën zijn belangrijk. Je zal zowel zakelijk als privé grip op je cijfers moeten hebben.

Wanneer budgetteren niet jouw ding is - en geloof me, de meeste ondernemers die ik ken vinden geld wel leuk om te verdienen maar niet om mee bezig te zijn - dan heb je een uitdaging. Je werk als hobby is een ander verhaal dan ervan moeten leven.

Geld maakt niet gelukkig, maar geen geld maakt wel ongelukkig

Wil je weten hoe ik je kan helpen om grip op je cijfers te hebben of te krijgen? Lees dan….. Welke stappen zorgen voor financiële rust?

Laten we samen aan de slag gaan! Het eerste uur is een gratis en vrijblijvend advies en kennismakingsgesprek.

Logo VariantZorg
Logo Omroep Wetering
Logo Eteck
Logo Ad.nl
Logo Fit At Home
Logo RTW FM
Logo Nibud

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288