Budgetcoach Waddinxveen

Jouw budgetcoach

Word ik jouw budgetcoach? Iedere maand is het een uitdaging om financieel rond te komen. De tijd en negatieve energie die naar je financiële situatie gaan, ben je meer dan zat. Toch lukt het je niet, ondanks verschillende lijstjes en overzichten, om je inkomsten en uitgaven structureel in evenwicht te brengen. Sparen is een uitdaging.

Niets doen

Omdat je op deze site bent gekomen, realiseer je je dat je toe bent aan een blijvende oplossing. Niets doen, betekent dat de spanning, onrust, onzekerheid en woordenwisselingen steeds meer vat op je krijgen. En niet alleen op jou maar ook op je directe omgeving. Op je relaties met anderen. Op de manier waarop je probeert je geldproblemen en zorgen voor de buitenwereld te verbergen. Je betalingen gaan steeds verder achterlopen!

Kom in actie

Denk niet dat het vanzelf beter wordt. Kom in actie! En lukt het niet alleen, doe jezelf dan een plezier en neem contact met me op. Dan word ik jouw budgetcoach en doen we het samen. Samen brengen we stap voor stap je inkomsten en uitgaven in balans. Je staat er niet langer alleen voor. Er komt ruimte om te sparen en schulden af te lossen. Zijn er emoties, frustraties of confrontaties dan is daar alle tijd en ruimte voor. Ik leer je hoe financiën nog maar weinig tijd kosten. Ik neem je mee in het proces waardoor je voortaan kiest op basis van kennis in plaats van op gevoel. Je leert kiezen voor de dingen waar je echt blij van wordt.

Wat je kan verwachten

Mijn doel als jouw budgetcoach is dat jij meer dan tevreden bent en je financiële doel bereikt. Na afloop van ons traject heb je grip op je geld en daarmee grip op je leven. Je hoofd is rustiger en daardoor voel je je lekkerder en slaap je rustiger. Je denkt niet meer korte termijn, maar lange termijn. Je neemt financiële beslissingen op basis van kennis in plaats van op gevoel. Je hebt eventuele schulden afgelost of bent een eind op weg en je hebt geld gespaard voor toekomstige uitgaven. Kortom, je hebt vertrouwen in jezelf en in de toekomst. Je bent trots!

Wil je meer weten of een gratis intake gesprek? Neem dan contact op via het contactformulier, bel 06-288 23 288 of mail info@budgetcoachwaddinxveen.nl.

Logo Fit At Home
Logo RTW FM
Logo Ad.nl
Logo Omroep Wetering
Logo Nibud
Logo VariantZorg
Logo Eteck

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288