Schulden en geldzorgen

Schulden en geldzorgen

Wanneer je schulden en geldzorgen hebt, ga dan niet bij de pakken neerzitten. Er is iets aan te doen! Hoe sneller je in actie komt, hoe beter. Het feit dat je op deze pagina bent gekomen is een teken dat je op zoek bent naar een oplossing. Super!

Schulden

Veel van mijn klanten hebben een goed salaris en hun leven ziet er aan de buitenkant Instagram-proof uit. De vraag die ze zichzelf echter stellen is “Waar blijft ons geld toch?” Iedere maand wordt al het geld uitgegeven waardoor sparen niet lukt. Of ze geven (veel) meer geld uit dan erin komt waardoor er betalingsachterstanden of schulden zijn. Het onrustige gevoel van wel anders willen, maar niet weten hoe, frustreert. Soms zijn er meningsverschillen of ruzies. Er is spanning aan het eind van de maand, omdat er nog boodschappen moeten komen. Voor €25 euro tanken in plaats van vol. Geld van de ene rekening naar de andere schuiven. Frustratie, piekeren, betalingen uitstellen en constant rekenen wat wel en niet kan. Doodmoe worden ze ervan!

Herkenbaar?

Denk niet dat het volgende maand vanzelf beter gaat. Zolang je hetzelfde blijft doen, verandert er niks. Volgende maand is er weer iets anders dat zorgt voor financiële stress.

Zolang je hetzelfde blijft doen, verandert er niks

Sparen

Of misschien hebben jullie geen schulden maar willen jullie sparen. Sparen voor een bruiloft, een ander huis of een mooie reis met het gezin. Een spaardoel dat jullie blij en trots maakt. Eerst het geld bij elkaar sparen. Maar hoe? Lijkt het doel vandaag nog net zo ver weg als vorig jaar? Lees nog even verder of lees mijn blog waardoor geld sparen wel lukt.

Verandering begint bij in actie komen

Budgetcoach, financieel coach

Als budgetcoach, financieel coach, leer ik jullie hoe geld werkt. We bekijken wat op dit moment de uitdagingen zijn en waar jullie naartoe willen. Mijn doel is dat jullie aan het eind van het traject meer dan tevreden zijn. Ik doe wat nodig is om dat te bereiken. Dit betekent bijna altijd dat we de financiën eenvoudiger maken en structuur aanbrengen. Waarom iets moeilijk doen wanneer het ook makkelijk kan?

Goed met geld omgaan is voor iedereen anders. Wat betekent dit voor jullie? Wie zijn jullie als persoon? Het is belangrijk dat de financiën daarop aansluiten. Ik kijk daarom altijd verder dan alleen de cijfers. Ieder mens heeft andere behoeften en overtuigingen. Het is niet zo raar dat geld één van de hoofdoorzaken is van relatieproblemen. Werk je aan een oplossing voor de geldproblemen, werk je ook aan de relatie. Hoe mooi is dat!

Ik ben een onafhankelijke derde die jullie met enthousiasme leert om nu en later beter met geld om te gaan. Ik motiveer jullie, denk hardop mee, laat verschillende manieren zien en benoem voor- en nadelen van opties die er zijn. Mijn financiële kennis en jullie kennis van wie jullie zijn en wat jullie blij en gelukkig maakt, zorgt voor een persoonlijk financieel plan.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met me op.

Omdat ik me realiseer dat het best spannend is, kom ik eerst gratis en vrijblijvend langs. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

NEEM CONTACT OP

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

Logo Nibud
Logo Ad.nl
Logo Omroep Wetering
Logo RTW FM
Logo Fit At Home
Logo VariantZorg
Logo Eteck

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288