Wat is een budgetcoach

Wat is een budgetcoach

Wat is een budgetcoach en wat doet een budgetcoach? Beide vragen krijg ik weleens en daarom leg ik ze hier en op de pagina wat doet een budgetcoach uit.

Budget is de hoeveelheid geld om te besteden.

Een coach is iemand die je inspireert en ondersteunt.

Een budgetcoach wordt ook wel een financieel begeleider genoemd.

Als budgetcoach help ik je met je financiële huishouding. Ik inspireer en ondersteun je om op een andere manier met je geld om te gaan. Een manier die bij je past! We werken ernaar toe dat je voortaan geld uitgeeft op basis van wat je weet over je financiële situatie en niet op basis van je gevoel. Je inkomsten en uitgaven brengen we in evenwicht. Er komt structuur in de manier waarop je met je geld omgaat, waardoor het minder tijd kost. Je leert in oplossingen te denken en naar de lange termijn te kijken. Daardoor komt er ruimte om te sparen en eventuele schulden af te lossen.

Eventuele spanningen en stress die vrij komen, horen erbij. Hier tijd en ruimte voor hebben, zorgt ervoor dat je stappen zet. Dat je leert van je verleden en werkt aan je toekomst. Je zal merken dat je door financiële rust ook rust in je hoofd krijgt. Je gaat je rustiger voelen en beter slapen. Geldzorgen hebben een enorme impact op jou en op je relaties. Geldzorgen laten je niet los, je wordt er dagelijks mee geconfronteerd. Wanneer je deze zorgen niet meer hebt, werkt dat zowel lichamelijk als geestelijk door op jou als persoon.

We werken samen om jouw financiële doel te halen, maar je houdt zelf de regie. Het is jouw leven. Het worden jouw keuzes.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met me op.

Omdat ik me realiseer dat het best spannend is, kom ik eerst gratis en vrijblijvend langs. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

NEEM CONTACT OP

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

Logo Nibud
Logo RTW FM
Logo VariantZorg
Logo Eteck
Logo Ad.nl
Logo Fit At Home
Logo Omroep Wetering

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288