Wat doet een budgetcoach / financieelcoach?

Wat doet een budgetcoach / financieel coach?

Regelmatig krijg ik de vraag “wat doet een budgetcoach?”. Bij een budgetcoach denken veel mensen aan grote schulden, een uitkering en sanering. Daarom noem ik mezelf liever financieel coach. Maarja, eerlijk, je hebt wel gegoogeld op budgetcoach, maar niet op financieel coach :).

Geldstress, geldzorgen, geldproblemen

Mijn klanten hebben geen problematische schulden. Soms zelfs helemaal geen schulden. Wel hebben ze geldstress, geldzorgen of geldproblemen.

Piekeren is hetzelfde als schommelen,
Je bent wel bezig, maar komt niet van je plaats

Zomaar wat wensen van klanten:

Een leven zonder piekeren, frustraties en ingewikkelde gesprekken over geld.

Vrijheid! Nu genoeg geld hebben, maar ook wanneer het financieel even tegenzit.

Rust! Niet op gevoel al het geld uitgeven, maar weten wat er wel en niet kan.

Vertrouwen in de toekomst! De kinderen het goede voorbeeld geven en voor hun studie kunnen sparen.

Kortom een financieel ontspannen leven!

Ik heb goed nieuws:

Iedereen kan leren om goed met geld om te gaan!

Financiële transformatie

Wanneer ik jullie financieel coach ben, krijgen jullie een financiële transformatie. Ik neem jullie stap voor stap mee door het proces. Ik breng de boel in beweging en met de grootst mogelijke kleine stappen komt jullie financieel ontspannen leven tot leven.

Eerst even wat ik niet doe:

  • Ik verkoop geen bank- en verzekeringsproducten
  • Ik vertel jullie niet wat je wel en niet mag of moet doen
  • Ik vertel niet waar je wel of geen geld aan mag uitgeven

Maar wat doe ik dan wel:

Om heel eerlijk te zijn; dat is afhankelijk van jullie. Wie zijn jullie, waar zit de bottleneck en uitdaging, wat is de huidige financiële situatie en waar willen jullie naartoe. Jullie willen anders, beter, verstandiger met jullie financiën omgaan en ik ga jullie daarbij helpen. Ik doe wat daarvoor nodig is!

Ik help jullie met mijn financiële kennis, maar ook met mijn positief kritische blik. Wat valt op, welke opties zijn er, hebben jullie hier al eens aan gedacht en wat als… Samen doorlopen we alles dat met jullie financiën te maken heeft en geloof me, jullie krijgen inzichten die je van tevoren nooit had bedacht. Door bewustwording en verder te kijken dan alleen de cijfers, vinden we jullie manier om veel meer met jullie geld te doen dan nu. Er komt rust, vrijheid en vertrouwen in de toekomst.

Door mijn helikopterview zweef ik boven jullie situatie. Zowel voor wat betreft de cijfers en de verschillende opties, maar ook wanneer het gaat om wie jullie zijn en de eventuele spanningen die er in de loop der tijd zijn ontstaan. Ik heb de people skills om spanningen en emoties er te mogen laten zijn. Maar ook om samen het gesprek aan te gaan en te ontdekken wat jullie gedeelde wens en verlangen is.

Mijn grootste beloning: Na een traject tegenover een happy couple zitten. Een stel dat weet wat ze (financieel) willen en hoe ze dat samen gaan bereiken.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met me op.

Omdat ik me realiseer dat het best spannend is, kom ik eerst gratis en vrijblijvend langs. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

NEEM CONTACT OP

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

Jouw financieel coach - Uitkomen met je Inkomen

Geldzorgen en financiële stress hebben invloed op hoe je je voelt. Wanneer geld sneller wordt uitgegeven dan verdient, ontstaat er spanning. Bij jou, bij je partner en misschien ook onderling. Financiële zorgen laten je niet los. Je kan ze niet even uitzetten en ze lossen niet vanzelf op.
Wat het ingewikkeld maakt is dat geld veel meer is dan een ruilmiddel. Je persoonlijkheid, overtuigingen en gewoonten hebben invloed op hoe je met geld omgaat. Jouw oplossing is niet de oplossing van de ander. Vroeg of laat ontstaan hierdoor strubbelingen, ingewikkelde gesprekken en gedoe.
Denk niet langer dat dit er allemaal bij hoort! Het kan echt anders en ik leer jullie hoe!!

Logo Omroep Wetering
Logo Fit At Home
Logo Eteck
Logo Ad.nl
Logo VariantZorg
Logo RTW FM
Logo Nibud

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een financieel coach!

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Kouwe hoek 8 2741PX Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031628823288